powered by

Μοντέρνο διώροφο εμπορικό κτήριο κοντά στο νέο ΓΣΠ πωλεί η AstroBank

Διώροφο κτήριο, μοντέρνας αρχιτεκτονικής, σε προνομιούχα τοποθεσία στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου παρά το νέο ΓΣΠ,  διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το σύνολο των εσωτερικών χώρων του κτηρίου, που ανεγέρθηκε περί το 2010, είναι 2,661 τ.μ., και συμπεριλαμβάνει εκθεσιακούς και γραφειακούς χώρους, καθώς και χώρους αποθήκευσης.

Το κτήριο έχει τριγωνικό σχήμα και εφάπτεται επι της οδού Βαθύλακα με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.
 

Αποτελείται από υπόγειο 911 τ.μ., ισόγειο 653 τ.μ., πρώτο όροφο 346 τ.μ. και δεύτερο όροφο 751 τ.μ. Διαθέτει δυο κλιμακοστάσια και δυο ανελκυστήρες, ο ένας βιομηχανικού τύπου, κεντρικό κλιματισμό, συστήματα συναγερμού και πυρανίχνευσης, καθώς και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 

Έχει επίσης, χώρους στάθμευσης, καλυμμένους και ακάλυπτους.

 

Η γη που είναι κτισμένο αποτελεί το ένα τρίτο βιομηχανικού τεμαχίου μεγέθους 5,369 τ.μ. που εκτείνεται σε δυο ζώνες. Έχει συντελεστή δόμησης 100% και κάλυψης 60% και 50% και επιτρεπόμενο όριο τους δύο ορόφους.

Eνδεικτική τιμή €2,500,000

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873.

Δειτε Επισης

Επιθεώρησε τις εργασίες στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού ο Α.Βαφεάδης-Το κόστος και οι φάσεις του έργου
Προνομιακές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Τα κίνητρα στους επενδυτές για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο-Ένας ζωντανός κόμβος καινοτομίας
Έτσι έγινε το «Σπύρος Κυπριανού»... Ξενάγηση στους πλήρως αναβαθμισμένους χώρους του σταδίου(pics)
Μειώνονται οι άδειες οικοδομής, αλλά αυξάνεται η αξία και το εμβαδόν τους
Αλ. Βαφεάδης: Πολύ χαμηλότερο το κόστος αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού» από τα οφέλη-«Αξίζει κάθε ευρώ που ξοδεύτηκε»
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας