Α/φοί Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα Λτδ: Αφοσίωση στην παράδοση

Η γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση, η ιστορία της οποίας ξεκίνησε το 1982 από την οικογένεια Πέτρου, με την παραγωγή φρέσκων, παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, εργοδοτεί 220 άτομα και ο ετήσιος τζίρος της ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Το 1986 ιδρύεται και επισήμως η Εταιρεία Α/φοί Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα από τους δύο αδελφούς Παρασκευά και Γιώργο Πέτρου. Έμπνευση για την παραγωγή των αυθεντικών δημιουργιών της οικογένειας, αποτέλεσε η γιαγιά Κακουλού και οι παραδοσιακές συνταγές της. Από τα πρώτα της βήματα, η εταιρεία έθεσε ως προτεραιότητές της την αφοσίωση στην παράδοση και την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων, που να ξεπερνούν τις προσδοκίες των καταναλωτών, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή ανάπτυξη. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή και διανομή των προϊόντων με την επωνυμία «ΑΛΑΜΠΡΑ», καθώς και της σειράς προϊόντων «Η Γιαγιά». Η επίσημη ονομασία της εταιρείας, όπως αυτή δημιουργήθηκε το 1986, είναι Α/φοί Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα Λτδ. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια ευρώ και εργοδοτεί 220 άρτια καταρτισμένα άτομα, τα οποία φροντίζουν έτσι ώστε καθημερινά να παράγονται τα πιο φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα.

Προϊόντα με απήχηση 

Ο σύγχρονος καταναλωτής είναι ολοένα και πιο απαιτητικός, αναζητώντας νέα, διαφορετικά και υγιεινά προϊόντα, για να καλύψει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του. Ως εκ τούτου, η αύξηση των πωλήσεων σε προϊόντα, όπως το ρυζόγαλο, το cottage cheese, οι φυσικοί χυμοί και τα φυτικά ροφήματα, ήταν αναπόφευκτη. Η μεγάλη απήχηση που είχαν στο καταναλωτικό κοινό τα συγκεκριμένα προϊόντα, πέρα από την ανάγκη του κόσμου, οφειλόταν φυσικά και στη σταθερά υψηλή ποιότητά τους, για την οποία η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρεί όλες τις αναγκαίες διαδικασίες, προκειμένου να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. Φυσικά και τα παραδοσιακά προϊόντα της εταιρείας, όπως Πρόβειο Γιαούρτι και Αιγοπρόβειο Χαλλούμι «Η Γιαγιά», παρουσιάζουν συνεχή άνοδο, κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια αγοράς.

Στροφή καταναλωτών

Αναμφίβολα, η πανδημία άλλαξε πλήρως τη συμπεριφορά του καταναλωτή όσον αφορά τα FMCGs, ενώ επιτάχυνε διαδικασίες που υπό κανονικές συνθήκες θα χρειάζονταν περισσότερα χρόνια για να υλοποιηθούν. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία της εταιρείας, οι καταναλωτές σήμερα τείνουν να προτιμούν πιο υγιεινά προϊόντα. Η Α/φοί Πέτρου, ως εταιρεία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τους, λάνσαρε στην αγορά νέες κατηγορίες προϊόντων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους. Επιπρόσθετα, καταγράφεται σημαντική αύξηση στις αγορές μέσω διαδικτύου, καθώς με αυτό τον τρόπο ο καταναλωτής συνδυάζει την ευκολία με την ασφάλειά του. Προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα, η Α/φοί Πέτρου φροντίζει έτσι ώστε τα προϊόντα της να φτάνουν κοντά του μέσω των e-shops των συνεργατών της.

Διευθυντική Ομάδα

Γιώργος Πέτρου, Γενικός Διευθυντής

Πέτρος Πέτρου, Διευθυντής Εργοστασίου

Μιχάλης Πέτρου, Εμπορικός Διευθυντής

Κυριάκος Πέτρου, Τεχνικός Διευθυντής

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Βιομηχανική Αραδίππου Β΄, Πινδάρου 25, 7100, Αραδίππου

Τ.κ.: 40260, 6303 Λάρνακα

Τηλέφωνο: 24661210

Φαξ: +357 24 662557

E-mail: contact@petroubros.com.cy

Δειτε Επισης

Pathin Trading Ltd: Όλο και περισσότερα brands
MAS Supermarkets: Το δίκτυο μεγαλώνει
KEAN Soft Drinks Ltd: Επτά δεκαετίες FMCGs
Eklekton Traditional Products: Εκλεκτά και ελληνικά
Χαραλαμπίδης Κρίστης: Εξέλιξη σ’ ένα κόσμο που αλλάζει
Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος: Brand με κοινωνική ευαισθησία
Όμιλος Χ.Α. Παπαέλληνας: Με όραμα και ηθική
Εύρηκα: Ένα Umbrella Brand
Η ανάγκη φέρνει deals