Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος: Brand με κοινωνική ευαισθησία

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος επέστρεψε πανέτοιμο να μιλήσει στις καρδιές των καταναλωτών με μια ολοκαίνουρια ολοκληρωμένη “360” επικοινωνία που ξεχειλίζει από συναίσθημα. Ο Ξάνθος Χατζηγιάννης, Marketing Manager, Coca-Cola HBC Κύπρου, μιλά για τη νέα καμπάνια CSR του πολυβραβευμένου Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κύκκος.

Μιλήστε μας γι’ αυτή την δυναμική CSR καμπάνια με την οποία επέστρεψε το νερό Κύκκος…

Είναι μια ενέργεια που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης και μας χαροποιεί όλους ιδιαίτερα. Μετά τη στρατηγική μας στροφή σε μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση, συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη στήριξή μας προς τις ενέργειες της μη κυβερνητικής εθελοντικής οργάνωσης «Θερμοκοιτίδα Αγάπης». Με μήνυμα το «Δίνουμε νέα ζωή», το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος ενδυναμώνει τις προσπάθειες της Θερμοκοιτίδας Αγάπης για να δώσει ελπίδα σε κάθε νέα ζωή.

Ποιος είναι ο στόχος σας;

Με τη νέα μας καμπάνια στοχεύουμε να συνδέσουμε τον εξαιρετικά σημαντικό αυτό σκοπό με την υπόσχεση του brand μας να «Δίνουμε νέα ζωή». Για δεύτερη συνεχή χρονιά λοιπόν στηρίζουμε τη Θερμοκοιτίδα αγάπης και στοχεύουμε να κτίσουμε αυτή τη συνεργασία ενισχύοντας την σε μακροχρόνια βάση.

Γιατί επιλέξατε τον εν λόγω σκοπό στην CSR σας ενέργεια;

Κάθε χρόνο γεννιούνται στην Κύπρο περίπου 800 πρόωρα νεογνά, με τη χώρα μας να κατέχει την αρνητική πρωτιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό 11,1%, ενώ στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες ο μέσος όρος προωρότητας αγγίζει  περίπου το 8,7%. Θέλουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί που σαν σύγχρονος Οδυσσέας καλείται από τη πρώτη στιγμή της ζωής του να περάσει ανυπέρβλητα εμπόδια σαν πελώρια κύματα, και να παλέψει για τη ζωή του έχοντας πάντα στο πλευρό του το νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών, που σαν άλλη θεά Αθηνά, το προστατεύουν και το καθοδηγούν για να φθάσει στον τελικό προορισμό του, στην "Ιθάκη", την αγκαλιά της μητέρας του. Το ίδιο ακριβώς μήνυμα αποτυπώνουμε και στην τηλεοπτική μας καμπάνια, αλλά και σε όλο το 360 πλάνο επικοινωνίας μας.

Το νερό Κύκκος έχει διακριθεί τα τελευταία πέντε χρόνια με 15 βραβεία. Που οφείλετε αυτή σας την επιτυχία;

Ναι, πράγματι έχουμε διακριθεί με συνολικά 15 διεθνή βραβεία τα οποία αφορούν στην ποιότητα του νερού μας αλλά και στη γεύση. Φέτος έχουμε αποσπάσει τρία χρυσά αστέρια στα Superior Taste Awards ενώ έχουμε επίσης διακριθεί και με το Grand Gold Quality Award στα διεθνή Monde Selection Awards. Πολύ πρόσφατα έχουμε διακριθεί ξανά και με το Gold International Award από τον Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG που αφορά και πάλι στην ποιότητα του νερού όπως και το προαναφερθέν. Αυτά είναι βραβεία που κερδίζουμε συστηματικά τα τελευταία πέντε χρόνια και μας τιμούν ιδιαίτερα. Σε μόλις πέντε χρόνια το να λαμβάνεις 15 βραβεία δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Τα βραβεία αυτά είναι το αποτέλεσμα της σημασίας που δίνουμε στους ανθρώπους μας, στο δάσος μας, στις εγκαταστάσεις μας, είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής μας αφοσίωσης να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα νερού στο κοινό, διασφαλίζοντας την αγνότητά του. Αυτά είναι που χάρισαν στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος τη διεθνή του αναγνώριση.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Instagram: kykkoswatercy

Facebook: kykkos Water

Ιστοσελίδα: kykkoswater.com

Δειτε Επισης

Pathin Trading Ltd: Όλο και περισσότερα brands
MAS Supermarkets: Το δίκτυο μεγαλώνει
KEAN Soft Drinks Ltd: Επτά δεκαετίες FMCGs
Eklekton Traditional Products: Εκλεκτά και ελληνικά
Χαραλαμπίδης Κρίστης: Εξέλιξη σ’ ένα κόσμο που αλλάζει
Όμιλος Χ.Α. Παπαέλληνας: Με όραμα και ηθική
Εύρηκα: Ένα Umbrella Brand
Α/φοί Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα Λτδ: Αφοσίωση στην παράδοση
Η ανάγκη φέρνει deals