Ο Στέλιος Κυριακίδης νέος συνέταιρος στην Deloitte

Μεγαλώνει η ομάδα συνεταίρων στη Deloitte Κύπρου με τον Στέλιο Κυριακίδη να αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου 2022, ως νέος Συνέταιρος στο Τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών.

Ο κ. Κυριακίδης διαθέτει εμπειρία 14 ετών. Άρχισε την καριέρα του το 2008 στη Deloitte Ηνωμένου Βασιλείου, και το 2013 εντάχθηκε στην ομάδα της Deloitte Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του επικεντρώθηκε στην παροχή ελεγκτικών και άλλων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τραπεζικούς οργανισμούς και χρηματοοικονομικά ιδρύματα, με δραστηριότητες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc (με διάκριση) από το London School of Economics and Political Science (LSE) στον κλάδο Accounting & Finance. Είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Επίσης από το 2021, έχει αναλάβει καθήκοντα ως Αναπληρωτής Επικεφαλής της Deloitte Private για τον κλάδο Audit & Assurance στη Μέση Ανατολή.

Ο  Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Deloitte Κύπρου, κ. Πιερής Μάρκου, συνεχάρη τον κ. Κυριακίδη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. «Η προαγωγή του Στέλιου σε Συνέταιρο αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς του και των ηγετικών του ικανοτήτων στη δημιουργία δυνατών σχέσεων με πελάτες του γραφείου. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα επόμενα του βήματα.»

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει στα κόμματα για τις εκποιήσεις ο Χριστοδουλίδης-«Δεν μπορώ να υπογράψω εάν…»
Remedica: Τέλος εποχής για Δρ. Νεοπτολέμου-Αποχωρεί από τη θέση του CEO
Στο φουλ η αδειοδότηση για πολυκατοικίες-Λιγότερα, αλλά ακριβότερα τα νέα οικιστικά κτήρια
Στηρίζουν ευάλωτους, ιχνηλατούν στρατηγικούς κακοπληρωτές
Εργασία εν εξελίξει: Το περιβάλλον που θα αναζητήσουν οι εργαζόμενοι το 2024
Χωρίς κανένα έλεγχο οι ΑΞΕ στην Κύπρο-Οι διαπιστώσεις του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
«Παγωμένη» με τον ΔΗΣΥ για την αποπαγοποίηση θέσεων η Κυβέρνηση
Μηνύματα στη Βουλή από το Προεδρικό για τις εκποιήσεις- «Ευελπιστούμε ότι…»
Λιγότερες, αλλά με μεγαλύτερη αξία οι άδειες οικοδομής το πρώτο ενιάμηνο