Στο Minthis ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο, κ. Oren Anolik, υποδέχθηκε στο Minthis ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Pafilia Property Developers, κ. Ηλίας Ηλιάδης.

 

Σε μια εποικοδομητική συνάντηση οι κύριοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες για τις καλές σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ και τα θετικά αποτελέσματα που ήδη βλέπουμε στους τομείς της εκπαίδευσης, της τεχνολογίας, της ιατρικής, της στρατιωτικής συνεργασίας και των επιχειρήσεων γενικότερα.

 

Ο κ. Ηλιάδης επεσήμανε ότι η Κύπρος πάντα έχαιρε και χαίρει εκτίμησης από το Ισραήλ μέσα από την πάροδο της ιστορίας, με το μικρό νησί μας παράλληλα να επιδεικνύει μεγάλο σεβασμό προς το έθνος του Ισραήλ, που έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια.

 

Ο κ. Anolik ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην Κύπρο, καθώς βλέπει σε καθημερινή βάση πώς το κράτος εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς σε πολλές πτυχές και επίπεδα και είπε ότι βλέπει ήδη πολλές ουσιαστικές συνεργασίες μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και των δύο χωρών.

 

Ο Πρέσβης που επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Minthis, ενημερώθηκε για το γεγονός ότι ανήκει στο Natura 2000, αποτελώντας έτσι έναν μοναδικό προορισμό εμπνευσμένο από τη φύση. «Το θέρετρο προσφέρει κάτι μοναδικό στην ταξιδιωτική αγορά της Κύπρου. Είναι το μόνο πολυτελές θέρετρο του είδους του και καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Ισραήλ, έχει γίνει πολύ δημοφιλές για την εξαιρετική πελατεία μας από το Ισραήλ, που έχει την επιλογή να μείνει μαζί μας μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα», ανέφερε ο κ. Ηλιάδης.

 

Ο κ. Anolik είχε την ευκαιρία να δει τη Μονή Τιμίου Σταυρού της Μίνθης, όπου του έγινε λεπτομερώς η επεξήγηση της ιστορίας του ονόματος, αυτού του ιστορικού μοναστηριού, του 12ου αιώνα, ενώ ξεναγήθηκε στις νεόδμητες σουίτες του θέρετρου, όπου μαγεύτηκε από την εκπληκτική θέα και τον μοντέρνο σχεδιασμό που δένει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον.

 

«Αυτό είναι ένα μοναδικό μέρος για όλους όσους αναζητούν ηρεμία σε ένα κοντινό θέρετρο χαλάρωσης. Μπορώ να καταλάβω γιατί το Minthis γίνεται τόσο δημοφιλές στους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους Ισραηλινούς. Αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορείς να έρθεις σε άμεση επαφή με τη φύση και να να βρείς τον εαυτό σου», ανέφερε ο κύριος Ανολίκ, απολαμβάνοντας το γήπεδο γκολφ και τη θέα των βουνών του Τροόδους.

Δειτε Επισης

Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα