powered by

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει το ιστορικό εμπορικό κέντρο της Λάρνακας

Η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας και τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας, εξήγγελλε το «Πρόγραμμα Υποστήριξης των Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας», για το 2022.

Το «Πρόγραμμα Υποστήριξης των Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας», για το 2022, εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής της Τράπεζας για στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσα από ουσιαστικές δράσεις και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις των καταστηματαρχών σε διάφορα θέματα ασφάλειας, όπως πρώτες βοήθειες/πρόληψη & αντιμετώπιση φωτιάς σε εργασιακό χώρο κ.ά. από εξειδικευμένους συνεργάτες/μέλη του SupportCY.

Παραδόθηκε ακόμα από την Τράπεζα Κύπρου απινιδωτής για να τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου.

Η εξαγγελία του Προγράμματος, έγινε κατά τη διάρκεια διάσκεψης τύπου, που πραγματοποιήθηκε στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας, στην παρουσία του Δημάρχου Λάρνακας, του Περιφερειακού Διευθυντή Λάρνακας/Αμμοχώστου και της Διευθύντριας Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου καθώς και του Προέδρου και Μελών του Συνδέσμου Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας.

Κατά την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών για το προσωπικό των καταστημάτων του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας.    

Δειτε Επισης

Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Ενδυναμώνει παρουσία στη Φρανκφούρτη το EUC-Η επέκταση της Πανεπιστημιούπολης και τα πλάνα για Ελλάδα
Ο ΤΙΤΑΝ στη λίστα των Financial Times «Europe’s Climate Leaders» για δεύτερη χρονιά
British Council και Invest Cyprus συνεργάζονται για προώθηση της διακρατικής εκπαίδευσης και των επενδυτικών προοπτικών
XM: Στηρίζει την προσπάθεια προώθησης ίσων ευκαιριών και προσβασιμότητας στον αθλητισμό
Ξεκαθαρίζει για την συμμετοχή αθλητών σε διεθνές τουρνουά στην Αθήνα η Ομοσπονδία Wushu Kung Fu
Η Baker Tilly South East Europe φιλοξενεί το Baker Tilly Europe Conference 2025 στην Αθήνα
Cyta: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών με το συνέδριο Women in STEAM
MASO Strategic: Στρατηγική συνεργασία με Oneglobal Broking που ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά
Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ «Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο»
Ψηφιακές πληρωμές: Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές επιλέγουν ταχύτητα, αλλά ζητούν ασφάλεια