Powered by

Υπερέβησαν τις εκτιμήσεις τα αποτελέσματα της T-Mobile US

Κατά 1,3% ενισχύεται η μετοχή της T-Mobile US στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία τηλεπικοινωνιών ανακοίνωσε κέρδη που υπερέβησαν τις εκτιμήσεις για το α΄ τρίμηνο κατά μεγάλο εύρος, αντισταθμίζοντας την απώλεια εσόδων.

Η T-Mobile ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 713 εκατ. Δολαρίων ή 57 σεντς ανά μετοχή για το τρίμηνο, χαμηλότερα από τα 933 εκατ. Δολάρια ή 74 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 20,120 δισ. Δολάρια από τα 19,759 δισ. Δολάρια. Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 44 σεντς και έσοδα 20,134 δισ. Δολαρίων.

Η εταιρεία τόνισε πως αναμένει να ολοκληρώσει τη μεταφορά πελατών της Sprint μέχρι το τέλος του έτους καθώς και τον παροπλισμό όσων καταστημάτων της Sprint δεν χρειάζεται πια.

Η συγχώνευση με τη Sprint ολοκληρώθηκε το 2020.

Η εταιρεία πρόσθεσε 1,3 εκατ. Νέους συνδρομητές καρτοκινητής στο τρίμηνο, καθώς και 338.000 πελάτες υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο.

Περίπου το 45% των συνδρομητών καρτοκινητής χρησιμοποιεί 5G τηλέφωνο και οι εν λόγω συσκευές αντιστοιχούν σε περισσότερο από το μισό της συνολικής κίνησης του δικτύου της.

Η T-Mobile αναμένει τώρα ότι οι συνέργειες από τη συγχώνευση θα ανέλθουν στα 5,2-5,4 δισ. Δολάρια το 2022 από την προηγούμενη εκτίμηση για 5-5,3 δισ. Δολάρια.

Επίσης, αναμένει ότι για το 2022 οι νέοι συνδρομητές καρτοκινητής θα διαμορφωθούν στους 5,3-5,8 εκατ.,, ενώ η προηγούμενη εκτίμηση έκανε λόγο για 5-5,5 εκατ.

Αναμένει ταμειακές ροές 7,2-7,6 δισ. Δολαρίων σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις για 7,1-7,6 δισ. δολάρια.

Δειτε Επισης

Αναθεωρήθηκε ανοδικά η αύξηση του ΑΕΠ της Ευρωζώνης-Στο 0,6% το πρώτο τρίμηνο
Υπό πίεση οι τιμές ακινήτων στη Βρετανία-Πτώση 0,4% τον Μάιο
Μειώθηκαν βιομηχανική παραγωγή και εξαγωγές στη Γερμανία τον Απρίλιο
Morgan Stanley: Πώς μια ήπια ύφεση θα εντείνει τη δυναμική της αμερικανικής αγοράς
Θετικός σε πιθανή εμπορική συμφωνία με Ε.Ε. ο Τραμπ-«Ελπίζουμε να επιτευχθεί, αλλιώς θα επιβληθούν δασμοί»
Αύξηση στις γερμανικές εργοστασιακές παραγγελίες παρά τους δασμούς Τραμπ τον Απρίλιο
Διατηρεί τα κέρδη ο χρυσός-Με το βλέμμα στη Fed οι traders
Δασμοί Τραμπ: Πιέσεις για τη σύναψη άμεσων εμπορικών συμφωνιών ασκεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ
Το νέο σχέδιο Μερτς για τόνωση της γερμανικής οικονομίας… Φοροελαφρύνσεις-μαμούθ ύψους €46 δις
Κομισιόν: Άνοιξε τον δρόμο για ένταξη της Βουλγαρίας στη ζώνη του ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2026