Η μεγάλη μέρα της Κύπρου στο Ισραήλ-Ώθηση για ισραηλινές επενδύσεις

Μετά τις «πληγές» που άφησε η υγειονομική κρίση, η κυπριακή οικονομία ανεβάζει στροφές. IMH και Invest Cyprus αναλαμβάνουν ξανά δράση, και στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών για προβολή της χώρας μας ως διεθνή επιχειρηματικό και επενδυτικό προορισμό πραγματοποιούν συνέδριο στο Ισραήλ με τίτλο:«Κύπρος: Ένας ελκυστικός και επιχειρηματικός προορισμός».

Διαβάστε εδώ: Η Κύπρος εξελίσσεται σε περιφερειακό κέντρο για επιχειρήσεις και επενδύσεις

Στόχος του συνεδρίου είναι να προωθήσει την Κύπρο στο Ισραήλ ως ιδανικό επενδυτικό προορισμό. Το σπουδαίο αυτό γεγονός, που απευθύνεται σε υψηλού επιπέδου επιχειρηματικό κοινό, ξεκίνησε στις 11:00 π.μ. και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πέραν των 200 προσωπικοτήτων.

 

Το συνέδριο θα παρουσιάσει τα οφέλη της ζωής και εργασίας στη χώρα και θα προβεί σε μια επισκόπηση της κυπριακής οικονομίας και του φορολογικού και νομικού πλαισίου της, αναλύοντας την υφιστάμενη κατάσταση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Επίσης, θα αναδείξει ενώπιων των συνέδρων τα σημαντικά πλεονεκτήματα του νησιού για επενδύσεις.

Πολυάριθμα πλεονεκτήματα

H Kύπρος έχει πολυάριθμα πλεονεκτήματα ως επενδυτικός προορισμός κάτι που προσελκύει διαρκώς όλο και περισσότερους διεθνείς Οργανισμούς. Το Εκτεταμένο δίκτυο Διμερών Επενδυτικών Συνθηκών, με περίπου 30 χώρες και το ευρύ φάσμα ποιοτικών χρηματοοικονομικών και επιχειρηματικών υπηρεσιών - νομικές, φορολογικές, λογιστικές και επενδυτικές αλλά και το χαμηλό κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας είναι μερικοί από τους πιο βασικούς λόγους που κάνουν την χώρα μας τόσο δημοφιλή.

Όλα τα πιο πάνω, σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα φορολογικά πλεονεκτήματα που προσφέρει, την καθιστούν ως ιδανικό μέρος για ξένες εταιρείες.

Η Κύπρος είναι ιδανική δικαιοδοσία και για επενδυτικά ταμεία γεγονός που θα επισημανθεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου σε ξεχωριστή θεματική ενότητα.

 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα γίνει επίσης παρουσίαση της  τεχνολογικής προόδου της χώρας-σημαντικό κίνητρο για τις πολυεθνικές-και της πορεία της προς τη ψηφιακή μεταρρύθμιση. Επίσης, θα επεξηγηθούν λεπτομερώς λόγοι για τους οποίους οι τεχνολογικές εταιρείες αξίζει να εγκατασταθούν στο νησί ή να συνεργαστούν με τοπικούς φορείς. Άλλωστε το να καταστεί η Κύπρος περιφερειακός κόμβος καινοτομίας και τεχνολογίας είναι μία από τις στρατηγικές επιδιώξεις του κράτους.

Το συνέδριο περιλαμβάνει και τη θεματική «Έργα στον αναπτυξιακό τομέα στην Κύπρο», στο πλαίσιο της οποίας αναμένονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Απευθύνεται σε Fund Managers, διαχειριστές κεφαλαίων, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, λογιστικές, ελεγκτικές, φορολογικές εταιρίες και φοροτεχνικούς, δικηγορικά γραφεία και νομικούς συμβούλους, παρόχους επιχειρηματικών συμβουλών και συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και Παρόχους εταιρικών υπηρεσιών.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν επίσης επαγγελματίες στον τομέα των επενδυτικών κεφαλαίων, τράπεζες, επενδυτικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες ιδιωτικών συμμετοχών, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες πληροφοριών, επικοινωνιών και τεχνολογίας (ΤΠΕ), εταιρείες χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (FinTech) και Σύμβουλοι ΤΠΕ.

 

 

  • Οργανωτές: IMH, Invest Cyprus
  • Χορηγοί: Όμιλος Cyfield, EY Κύπρου, Living Luxury Cyprus, Michael Kyprianou &Co LLC, PwC Κύπρου, Όμιλος Quality,  Όμιλος Εταιρειών Treppides
  • Υποστηρικτές: Δικηγορική Εταιρεία Χρίστος Πατσαλίδης Δ.Ε.Π.Ε, Cybarco, Όμιλος Domenica, Korantina Homes, Leptos Estates, M.Residence, Pafilia,  Όμιλος Prime Property
  • Με τη Στήριξη: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA)
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business

 

Δειτε Επισης

ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
Οι Υπερ. ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου τιμούν την Κύπρια γιαγιά
Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή
Ο ρόλος των private label προϊόντων στην εποχή του πληθωρισμού
Photos Photiades Breweries Ltd: Πρότυπο πράσινης βιομηχανίας μέχρι το 2025