Powered by

Tsokkos Hotels: Στροφή σε άλλες αγορές για κάλυψη Ρώσων και Ουκρανών

Από την διάρκεια της σύρραξης, καθώς και από τις κυρώσεις και των επακόλουθων τους θα εξαρτηθούν ο βαθμός και η διάρκεια επηρεασμού της A. Tsokkos Hotels Public Ltd από το πόλεμο στην Ουκρανία και τις επιβαλλόμενες κυρώσεις στην Ρωσία.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της στο ΧΑΚ, τα γεγονότα στην Ουκρανία αναμένεται ότι θα επηρεάσουν τις αφίξεις τουριστών στην Κύπρο από τις σχετιζόμενες αγορές. Η A. Tsokkos Hotels Public Ltd σημειώνει πως ήδη προβαίνει σε ενέργειες προς άλλες αγορές για άμβλυνση της όποιας τυχόν μείωσης αφίξεων τουριστών από την ρωσική και ουκρανική αγορά στα καταλύματα της εταιρείας.

Περαιτέρω, υποδεικνύει ότι σε αυτή τη χρονική στιγμή, ο βαθμός και διάρκεια επηρεασμού δεν μπορούν να αξιολογηθούν επακριβώς και ότι κατά τη δική της εκτίμηση θα εξαρτηθούν από την διάρκεια της σύρραξης, τις κυρώσεις και των επακόλουθων τους. «Ως εκ τούτου», τονίζει, «οποιεσδήποτε εκτιμήσεις σήμερα για τον βαθμό επηρεασμού είναι πρόωρες».

Καταλήγοντας, η A. Tsokkos Hotels Public Ltd διαβεβαιώνει πως επιβλέπει και αξιολογεί την κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται καθημερινώς και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προς αντιμετώπιση των νέων αυτών προκλήσεων,

Η Dome Investments Public Company Ltd

Σε ανάλογη ανακοίνωση στο ΧΑΚ προχώρησε και η Dome Investments Public Company Ltd, όπου αναφέρει:

«Η εταιρεία Dome Investments Public Company Ltd ανακοινώνει ότι τα γεγονότα στην Ουκρανία αναμένεται ότι θα επηρεάσουν τις αφίξεις τουριστών στην Κύπρο από τις σχετιζόμενες αγορές. Η Εταιρεία ήδη προβαίνει σε ενέργειες προς άλλες αγορές για άμβλυνση της όποιας τυχόν μείωσης αφίξεων τουριστών από την Ρωσική και Ουκρανική αγορά στα καταλύματα της Εταιρείας.

Σε αυτή την χρονική στιγμή ο βαθμός και διάρκεια επηρεασμού δεν μπορούν να αξιολογηθούν επακριβώς και κατά την δική μας εκτίμηση θα εξαρτηθούν από την διάρκεια της σύρραξης, τις κυρώσεις και των επακόλουθων τους. Ως εκ τούτου οποιεσδήποτε εκτιμήσεις σήμερα για το βαθμό επηρεασμού είναι πρόωρες.

Η Εταιρεία επιβλέπει και αξιολογεί την κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται καθημερινώς και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προς αντιμετώπιση των νέων αυτών προκλήσεων».

Δειτε Επισης

Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)