Στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού IN Business

ΙΝ BUSINESS 

Τεύχος 191, Φεβρουάριος, 2022

 

Κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και σε digital edition.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, διαβάστε:

FEATURES

82.    In business with Influencers

Είκοσι influencers, εκπρόσωποι του κυπριακού influencer marketing απ' όλους τους τομείς, συναντούν το IN Business και μιλούν για την απόφασή τους να ασχοληθούν επαγγελματικά με το Instagram και το TikΤok. Αναφέρονται στις συνεργασίες και στα προϊόντα που προβάλλουν μέσω του ισχυρού αυτού εργαλείου προώθησης, στις κόκκινες γραμμές τους και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ενώ απαντούν στα αρνητικά comments.

FEATURES

46.  IN BUSINESS AWARDS 2021

Συνεχίζεται μέχρι και τις 28 Φεβρoυαρίου η ψηφοφορία για τα 14α IN Business Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και το έργο τους, Κύπριους επαγγελματίες σε Κύπρο και εξωτερικό, υπηρεσίες και προϊόντα. Η γιορτή του ευ επιχειρείν ξεκινά και φέτος στις σελίδες του IN Business, όπου αναδεικνύουμε με περηφάνια τα άριστα παραδείγματα μεταξύ των άριστων της κυπριακής επιχειρηματικής σκηνής.

78. eCheck360

Εισάγοντας την πανευρωπαϊκή πλατφόρμα eCheck360 στην κυπριακή (και όχι μόνο) αγορά, μέσω της Infocredit Group, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι αναλύουν τα πλεονεκτήματά της και απαντούν στο ερώτημα γιατί πρέπει να αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή της αγοράς.

156.  Ο επενδυτής της Καραϊβικής

Μουσικός, δικηγόρος σε μεγάλο διεθνή οίκο, στέλεχος επενδυτικής εταιρείας, ιδρυτής της δικής του επενδυτικής. Ο Ορέστης Φιντικλής μιλά στο IN Business για τις δραστηριότητές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για τις σημαντικές προοπτικές που παρουσιάζει ο τομέας της ταξιδιωτικής τεχνολογίας, για τη διαμάχη με τον Όμιλο Τραμπ, αλλά και για τη μετά την πανδημία εποχή στην τουριστική βιομηχανία.  

160.   Η ιστορία μιας πρώτης αγάπης

Ένα καθαρά ελληνικό προϊόν έκλεισε τα 50 του χρόνια στην Κύπρο, δίνοντας την υπόσχεση ότι η ιστορία αγάπης-της πρώτης με σοκολάτα για πολλούς από εμάς-, που ξεκίνησε πριν από 90 χρόνια στην Ελλάδα, θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη να κληροδοτείται από γενιά σε γενιά.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

Δειτε Επισης

Xρυσόστομος Κρητιώτης: Οι τράπεζες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
Θ. Στεργίου: Η οργανωσιακή κουλτούρα ξεκινά από την ενσυναίσθηση
Πονοκέφαλος για την Ευρώπη, ενεργειακό κόστος και πληθωρισμός
Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 στη Lisko Foodstuff Ltd
Γ. Καδής: Να αδράξουμε την ευκαιρία από το περιφερειακό σχέδιο δράσης
Η τουριστική κίνηση και η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πάφο
Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου για το Blockchain
Δέκα μέτρα για διευκόλυνση και επιτάχυνση του επιχειρείν
Κ. Πετρίδης: Κόμματα καταθέτουν προτάσεις που τορπιλίζουν τα θεμέλια της οικονομίας
Guardian: Έτσι απέκτησε κυπριακό διαβατήριο ο Jho Low