Powered by

Η Αλίκη Στυλιανού νέα πρόεδρος Δ.Σ. της Ένωσης Οικονομολόγων Κύπρου

Η Ένωση Οικονομολόγων Κύπρου (ΕΟΚ), πραγματοποίησε την Παρασκευή την ετήσια συνέλευση της και  μετά από ψηφοφορία των μελών της, ανάδειξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιό της.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΟΚ, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Αλίκη Στυλιανού

Αντιπρόεδρος: Μάριος Κληρίδης

Γραμματέας: Χαράλαμπος Χαμπουρής

Ταμίας: Νίκη Παπαδοπούλου

Μέλη: Παύλος Ιωάννου, Σωφρόνης Κληρίδης, Δημήτρης Γεωργιάδης, Γρηγόρης Σάββα, Μαρία Ηλιοφώτου, Νίκος Ροδοσθένους, Αποστολένα Θεοδοσίου.

 

Ο τέως Πρόεδρος ΕΟΚ, Δρ Ανδρέας Στυλιανού αναδείχθηκε ως Επίτιμος Πρόεδρος.

 

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών η νέα Πρόεδρος Αλίκη Στυλιανού, ευχαρίστησε τα μέλη για την τιμητική θέση στην οποία την ανέδειξαν, σημειώνοντας ότι η ΕΟΚ ανέκαθεν λειτουργούσε και λειτουργεί ομαδικά και με παραδειγματικό τρόπο στην ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων/εισηγήσεων.

Ανέφερε ότι η λογοδοσία του τέως Προέδρου παρουσιάζει το έργο που έχει επιτελέσει η Ένωση τα τελευταία χρόνια από την ίδρυση της το 2016 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συμμετοχή της ΕΟΚ στα οικονομικά κυρίως αλλά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου, θα συνεχίσει να προσθέτει αξία στην παρουσίαση και ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν, καθώς και την υποβολή εισηγήσεων με στόχο το όφελος των πολιτών.

Στην λογοδοσία του ο Δρ. Στυλιανού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ανεξάρτητα, από τα προβλήματα της πανδημίας κατόρθωσαν να κρατήσουν ζωντανό τον σύνδεσμο, είτε μέσω των εξ αποστάσεως συνεδριάσεων του ΔΣ, είτε μέσω εκδηλώσεων με τηλεδιασκέψεις οι οποίες ήταν επιτυχέστατες.

Δειτε Επισης

Με κέρδη άρχισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ
Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου: Το επόμενο μεγάλο βήμα στην ηγεσία ξεκινά με συμμετοχή
Μεγάλοι κίνδυνοι για ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας φέτος-Καμπανάκι από οικονομολόγους
Γ. Παναγιώτου: Η βελτίωση της αγοράς εργασίας αντανακλά τα θετικά αποτελέσματα-Η χώρα θα συνεχίσει να προχωρά μπροστά
Διατήρησε την ανοδική του πορεία, αλλά επιβραδύνθηκε ο ετήσιος ρυθμός αύξησης του ΣΠΟΔ τον Μάρτιο
Πόσα χρωστούν οι μεγάλοι του κυπριακού ποδοσφαίρου-Οι οικονομικές τους καταστάσεις για το 2024
Cyfield: Ποιότητα κατασκευής και σίγουρος τίτλος ιδιοκτησίας-Έκδοση τίτλων για τρία ακόμα έργα
Τμ. Επιθεώρησης Εργασίας: Οφέλη ψηφιοποίησης τεχνητής νοημοσύνης με σωστή διαχείριση
Επανάσταση στην υγεία και την ασφάλεια: Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και της ψηφιοποίησης στην εργασία
Τράπεζα Κύπρου: Οι ηχηρές προσθήκες στο Δ.Σ. και η επικύρωση του μερίσματος €0,48 ανά μετοχή