Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Μπήκαμε στο εντυπωσιακό Labs Tower του Teddy Sagi στη Λευκωσία(pics)

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της βρίσκεται η νέα ανάπτυξη που θα κοσμεί το κέντρο της Λευκωσίας, το LABS Tower, ιδιοκτησίας του γνωστού Ισραηλινού επιχειρηματία, Teddy Sagi. 

Το InBusinessNews βρέθηκε εντός του κτιρίου και σας ξεναγεί στους χώρους των γραφείων και των διαμερισμάτων του Labs Tower.

Διαβάστε ακόμα:

Σε διαβούλευση η πολυτελής οικιστική ανάπτυξη στη Γλάδστωνος

Θ. Τσιόλας: Το σχέδιο ανάκαμψης, απάντηση στην κρίση της πανδημίας

Ν. Ιωάννου: Νέα επιχειρηματικά μοντέλα για καταπολέμηση της διαφθοράς 

Η ανάπτυξη των 22 ορόφων, που θα φιλοξενεί γραφεία, διαμερίσματα, εστιατόριο και καφετέρια, ανήκει στην Globe Invest Limited του γνωστού Ισραηλινού επιχειρηματία, Teddy Sagi. Σε ό,τι αφορά ειδικότερα το εστιατόριο, αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την υπογραφή συμφωνίας με μεγάλο όνομα στο χώρο της εστίασης. 

  

Το ύψος της επένδυσης ξεπερνά τα €30 εκατ. και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στον Απρίλιο, ενώ ήδη, εντός του κτιρίου στεγάζονται εταιρείες που σχετίζονται με τον Ισραηλινό επιχειρηματία.

  

Οι ένοικοι έχουν την ευκαιρία να διαμείνουν σε διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα, με υπηρεσίες που μπορούν να συγκριθούν με εκείνες τις οποίες παρέχει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Το ενοίκιο αρχίζει από €1.800, συμπεριλαμβανομένων των κοινών εξόδων, με δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως το γυμναστήριο και τα εστιατόρια.

  

  

  

  

Ο σχεδιασμός του κτιρίου και των χώρων, που είναι διανθισμένοι με έργα Κυπρίων καλλιτεχνών, φέρουν την υπογραφή μελετητικών γραφείων από την Κύπρο. Ο σχεδιασμός των γραφείων έγινε με σύγχρονη προσέγγιση και είναι τύπου co-working στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, ενώ υπάρχουν και γραφειακοί χώρου τύπου open plan.

  

  

  

  

Η Globe Invest Limited ιδρύθηκε το 2017 με μοναδική αποστολή τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του κ. Sagi και τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου ακινήτων του. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών δραστηριοτήτων από τη νέα της έδρα στην Κύπρο.

 

  

  

  

  

 

Υπενθυμίζεται ότι ο ισραηλινός επιχειρηματίας, Teddy Sagi, είχε βραβευτεί  για τη συμβολή του στο κυπριακό επιχειρείν, στο πλαίσιο των 9ων Invest Cyprus International Investment Awards.

Δειτε Επισης

North Residences: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εντυπωσιακό τρίτο κτίριο του Trilogy
Castle Residences: Τα τελευταία διαθέσιμα διαμερίσματα στο «κάστρο» της Μαρίνας Λεμεσού(pics)
Altamira Real Estate: Τεμάχια γης από μόλις €3.500 στην επαρχία Αμμοχώστου
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά ακίνητα
Το top 5 των πωλήσεων ακινήτων σε κάθε πόλη-Η ακριβότερη συναλλαγή του 2023
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Προτεραιότητα η συνεχής εκπαίδευση των κτηματομεσιτών
Τρίτη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
John Christodoulou και Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια επιχειρηματική συνεργασία που προκαλεί αίσθηση
ΓΣΟ: Δείχνουν όλοι διάθεση να προχωρήσει η αναβάθμιση του Τσιρείου
Μειωμένες τιμές από τη Gordian σε εμπορικά και τουριστικά ακίνητα σε Λάρνακα και Πάφο