powered by

Carob Awards: Στρώνουμε τα χαλιά, η 20η Οκτωβρίου είναι κοντά!

Ευφάνταστες εκστρατείες επικοινωνίας, δημιουργικά μυαλά και ταλαντούχα πρόσωπα της επικοινωνίας θα τιμήσει ο Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου.

Με στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας στη διαφήμιση σε όλες τις εκφράσεις της και την αναγνώριση της σκληρής δουλειάς των στελεχών που εργάζονται στο χώρο, ο ΣΔΕΚ διοργανώνει για δεύτερη φορά τα CAROB AWARDS με ημερομηνία διεξαγωγής τους την 20η Οκτωβρίου 2022.

Επαγγελματίες του χώρου που ξεδίπλωσαν τη φαντασία τους και δημιούργησαν δυνατές, αποτελεσματικές και πρωτοποριακές εκστρατείες επικοινωνίας θα συγκεντρωθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας για να λάβουν την τιμητική διάκριση.

Φέτος, η γιορτή της διαφήμισης καλωσορίζει την καινούργια ενότητα Carob Production για ταινίες που ξεχώρισαν στην εκτέλεση/υλοποίησή τους, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εταιρειών Παραγωγής Διαφημιστικών Ταινιών. Σημαντική επίσης είναι και η ανανέωση στην ενότητα Design & Illustration, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Γραφιστών και Εικονογράφων Κύπρου. Η πλήρως ανανεωμένη Ενότητα Digital, με καινούργιες κατηγορίες και κριτήρια αξιολόγησης, αποτέλεσε σημαντικό πεδίο ανταγωνισμού. Συνολικά 463 συμμετοχές διαγωνίστηκαν για τις φετινές διακρίσεις σε όλες τις Ενότητες.

Στρώνουμε τα χαλιά και στις 20 Οκτωβρίου δηλώνουμε το παρών μας στα Carob Awards 2022!

 

Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Για εισιτήρια κάντε κλικ εδώ.

 

Δειτε Επισης

Τα συμπεράσματα ημερίδας για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου
Στρατηγική συνεργασία Astras Oncology Network και Genekor Medical SA-Ο κεντρικός άξονας και οι βασικοί της πυλώνες
Η ψυχική υγεία των νέων στην Κύπρο: Από τη σιωπή στη δράση-Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προοπτικές
Ανοιχτή πρόσκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης για στήριξη από το Λάρνακα 2030
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στη Φινλανδία-Ενίσχυση συνεργασίας σε ναυτιλία και της θαλάσσια τεχνολογία
Μάριος Καπιρής: Ηγεσία στη μείωση ψηφιακής βλάβης και προστασία της ιδιωτικότητας
Ολύμπιος Τουμάζου: Οι νέες διατροφικές τάσεις και η σύνδεσή τους με τη μείωση βλάβης
«Σπάζοντας» το ταμπού της διαδοχής-Εντυπωσιακή προσέλευση στην εκδήλωση της C Business Advisors
Η σύσταση της AMLA, οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις και οι προκλήσεις συμμόρφωσης για τις ξένες επιχειρήσεις εντός της Ε.Ε.
Μάριος Κοσμά: Ήταν και θα είναι πάντα επενδυτικός προορισμός η Κύπρος-Πώς θα έρθουν παγκόσμιας εμβέλειας επενδυτές