powered by

Cyfield: Το σχολείο που χτίστηκε σε ελάχιστες εβδομάδες (βίντεο)

Σε χρόνο ρεκόρ ανεγέρθηκε ένα ιδιωτικό σχολείο στη Λεμεσό, το οποίο εξασφάλισε πιστοποιήσεις ως σχολή προδημοτικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το The Island Private School, το οποίο βρίσκεται στην Παλώδια, ολοκληρώθηκε εντός μόλις λίγων εβδομάδων κατασκευαστικών εργασιών και εντός 85 ημερών που μεσολάβησαν από τα σχέδια στο τελικό αποτέλεσμα.

Τις εργασίες για το διεθνές αγγλόφωνο σχολείο, το οποίο έχει πλήρως αδειοδοτηθεί ως σχολή Κ-12, ανέλαβε η Cyfield.

Διαβάστε ακόμα: 

Όπως αναφέρει η The Island Private School Ltd, τα μισά σχολικά κτήρια μεταφέρθηκαν από έξι πλοία από την Ελλάδα και συναρμολογήθηκαν σε διάστημα πέντε εβδομάδων.

Εξάλλου, η οικοδομική άδεια λήφθηκε σε οκτώ ημέρες, ενώ το σχολείο για σχεδόν 700 παιδιά κατασκευάστηκε σε μόλις 85 ημέρες.

Το αγγλόφωνο σχολείο αναμένει πάνω από 1.600 μαθητές από το 2024.

 

Η ιστορία του The Island Private School ξεκίνησε το 2015 ως μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία με επικεφαλής μια μικρή, αφοσιωμένη ομάδα γονέων και δασκάλων. Από τότε, έχει εξελιχθεί σε ένα πλήρες πρόγραμμα Waldorf, το μοναδικό στο είδος του στο νησί.

 

Με την υποστήριξη των γονέων και της κοινότητας IT της Κύπρου, φέτος αποφασίστηκε η ίδρυση ενός διεθνούς, αγγλόφωνου, προοδευτικού και πολυσυστημικού σχολείο για παιδιά από όλο τον κόσμο.

Δειτε Επισης

Στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά... Ολοκληρώθηκε η Φάση Α1 του έργου μήκους 3,6 χλμ.
Απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής μαζί με πολεοδομική άδεια εισηγούνται οι πολιτικοί μηχανικοί-Επιστολή σε Κ. Ιωάννου
Αυξημένος κατά 2% ο δείκτης τιμών κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025
Με οδηγίες Μπουντζίνσκι... Άρχισαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου σύγχρονου προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ
Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες εκβάθυνσης στη μαρίνα Λάρνακας-Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα
Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το λιμάνι Βασιλικού-Εξασφάλισε συγχρηματοδότηση €18,8 εκατ. από Ε.Ε.