powered by

IN Business Οκτωβρίου: Τι φέρνει στο χώρο της επικοινωνίας το 2023

Πέρα για πέρα διάχυτη είναι η άποψη όλων όσοι πρωταγωνιστούν στον τομέα της επικοινωνίας, της διαφήμισης, των ΜΜΕ και του μάρκετινγκ ότι ο χώρος αποκτά, πλέον, νέα δυναμική, μέσα από τις καινοτόμες στρατηγικές που εφαρμόζονται και στην Κύπρο, η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον επαγγελματισμό και τη δημιουργικότητα των προηγμένων χωρών του εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμα:

Οι τιμές ενοικίασης και αγοράς καταστημάτων σε όλες τις πόλεις

Columbia Pier: Ο νέος all day προορισμός της Λεμεσού

Νομοσχέδιο για αποφυγή δημιουργίας νέων... εγκλωβισμένων αγοραστών

Το ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ... όπλο στα χέρια του Υπουργείου Εργασίας

Από την τηλεόραση στο ραδιόφωνο και από την outdoor στα digital media, οι εκτιμήσεις των ιθυνόντων συγκλίνουν στο ότι, παρά την αβεβαιότητα, τις κρίσεις και τις προκλήσεις που προκύπτουν ανά το παγκόσμιο, το 2023 η αγορά αναμένεται να πάρει τα πάνω της και να κινηθεί αισθητά καλύτερα από το 2022, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο παζάρι να ανακτήσει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ετών. Και αυτό, ασφαλώς, μέσα ακριβώς από το νέο ανανεωμένο προϊόν, που υπερέχει σε ποιότητα και είναι καθ’ όλα αναβαθμισμένο.

Από τον παρονομαστή, ασφαλώς, δεν εξαιρείται και ο ρυθμιστικός παράγοντας, ώστε να υπάρχουν ισορροπίες στον χώρο και να είναι διασφαλισμένο το νομοθετικό πλαίσιο, που διέπει τη λειτουργία του, ενόψει και των προεδρικών εκλογών του προσεχούς Φεβρουαρίου.

Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματίες-στελέχη του ευρύτερου χώρου της επικοινωνίας, της διαφήμισης, των ΜΜΕ και του μάρκετινγκ, καταθέτουν σε ένα ειδικό αφιέρωμα τις απόψεις και εκτιμήσεις τους για το πού και πώς θα κινηθεί ο τομέας τους τη νέα χρονιά.

Πέραν των 30 πρωταγωνιστών του τομέα επικοινωνίας της Κύπρου μιλούν για τις τάσεις και κάνουν προβλέψεις. Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Δειτε Επισης

Το Cyprus Integrity Forum δυναμικά στο πλευρό της Αστυνομίας-Συνάντηση με την ηγεσία της Δύναμης
Ενισχύεται η συνεργασία του Ίδρυματος «Θεοτόκος-Αμερίκος Αργυρίου» και του Σωματείου «Παναγία Ευαγγελίστρια»
Η νέα εποχή της συμμόρφωσης: Τεχνητή νοημοσύνη, blockchain και η πρόκληση της διαφάνειας
Ανδρέας Παπαέτης: Ο DORA ως θεμέλιο ψηφιακής ανθεκτικότητας στον χρηματοπιστωτικό τομέα
Κωνσταντίνος Κουμίδης: Η διαχείριση ψηφιακών κινδύνων και η ανθεκτικότητα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
Μαρία Κυρμίζη-Αντωνίου: Η ΜΟΚΑΣ και η συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος
Theo Parperis: Πλατφόρμα που ανατρέπει τα δεδομένα στις συγχωνεύσεις και εξαγορές το Ependisis.com (video)
Harm Reduction Conference: Η Στέλλα Κυριακίδου συζητά υγεία και ανθρώπινα δικαιώματα
Οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι, η πολυπλοκότητα των κυρώσεων και ο κρίσιμος ρόλος των υπευθύνων συμμόρφωσης
Building the Future: Το Cyprus Autodesk Forum άνοιξε τον δρόμο για το AEC & Infrastructure (pics)