Powered by

Αέρας ανανέωσης και πύργος στο ξενοδοχείο Amathus

Κλειστό παραμένει από τις 29 Νοεμβρίου 2021 το Amathus Beach Hotel, στη Λεμεσό.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του, τόσο των κοινόχρηστων χώρων όσο και των δωματίων.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου κλεισίματος του ξενοδοχείου, αναμένεται να ανακαινιστεί η είσοδος, το κεντρικό λόμπι και οι αίθουσες συνεδριάσεων, ενώ θα γίνουν αρκετές άλλες βελτιώσεις μικρής κλίμακας.

Διαβάστε εδώ: Amathus Residences: Γεμίζει το πολυτελές θέρετρο της Λεμεσού (pics)

 

Η πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα θα λειτουργήσει την άνοιξη του 2022.

Την ίδια ώρα, στους χώρους του Amathus, θα λειτουργήσει το Amathus Residences, η νέα οικιστική και τουριστική ανάπτυξη, η κατασκευή της οποίας αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2023.

 

Το πολυτελές θέρετρο, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Αμαθούντας, θα περιλαμβάνει 18 δωμάτια ξενοδοχείου και 29 πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία χαρακτηρίζονται από κομψότητα και τεχνολογία έξυπνου σπιτιού.

 

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλος αριθμός των διαμερισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δύο ρετιρέ, έχει ήδη πουληθεί.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Amathus Residences είναι η Amathina Luxury Hotels Ltd, με μετόχους τη Muskita Hotels Ltd, την Amathus Public Limited και την Elerfield Holdings Limited.

 

  

 

Δειτε Επισης

Μήνυμα ξενοδόχων Πάφου για την κατάσταση στη Μ. Ανατολή-«Να πέσουν οι τόνοι για να μην επηρεαστεί ο τουρισμός»
Εγκαινιάστηκε το νέο σημείο θέασης «Μελάντα» στο Πισσούρι-Έργο της ΕΤΑΛ με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Emirates εγκαινιάζει επίσημα πτήσεις προς Ντα Νανγκ και Σιέμ Ριπ μέσω Μπανγκόκ
Cap St Georges Hotel & Resort: Αυτό το καλοκαίρι, ζήστε την εμπειρία που σας αξίζει
Χρ. Αγγελίδης: Να μας εξηγήσει το Υπουργείο Εργασίας, έμεις ό,τι έχουμε συμφωνήσει θα το εφαρμόσουμε ευλαβικά
Wizz Air: Αλλαγές στη διάρκεια πτήσεων λόγω εφαρμογής εναλλακτικών διαδρομών-Ποιες επηρεάζονται
Kλειστός ο εναέριος χώρος της Μέση Ανατολής, εκατοντάδες ακυρώσεις και εκτροπές πτήσεων
Αύξηση 24,6% στα έσοδα από τουρισμό το πρώτο τρίμηνο...Ρεκόρ τον Μάρτιο με €129,4 εκατ.
Υπεγράφη η συμφωνία παραχώρησης άδειας χρήσης του ιστορικού Φάρου Περβολιών-Σημείο επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας
Η συμφόρηση αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου... Αποβιβάστηκαν συνολικά 2427 επιβάτες (pics&vid)