Η KIA Νο1 σε πωλήσεις καινούργιων οχημάτων στην Κύπρο το 2021

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η ΚΙΑ αναδείχθηκε ως η αυτοκινητοβιομηχανία με τις περισσότερες πωλήσεις καινούργιων οχημάτων στην κυπριακή αγορά για το 2021.

Για ακόμη μία φορά η αξιοπιστία, η τεχνολογική υπεροχή και η μεγάλη γκάμα μοντέλων της ΚΙΑ έφερε την πρωτιά. Αυτή η κατάκτηση αποδεικνύει έμπρακτα την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των Κυπρίων οδηγών στην μάρκα.

Σήμερα, η KIA είναι μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως, παρέχοντας επιβατικά οχήματα υψηλής ποιότητας και αξίας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα παρουσιάστηκε ο μετασχηματισμός της μάρκας με το νέο σλόγκαν ‘Movement that inspires’ που αποτελεί την καρδιά ενός μανιφέστου που αντικατοπτρίζει τους νέους στόχους της KIA: Να εμπνέει τους καταναλωτές μέσω προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και με τις εμπειρίες τους με τη μάρκα.

Η νέα στρατηγική της μάρκας και οι μελλοντικές φιλοδοξίες περιλαμβάνουν τη μακροπρόθεσμη στρατηγική «Plan S» για τη δημιουργία βιώσιμων λύσεων κινητικότητας καθώς και επτά νέα ηλεκτρικά οχήματα που θα παρουσιαστούν έως το 2027!

Με νέο πρόσωπο και πληθώρα νέων μοντέλων η ΚIA οδεύει δυναμικά στο αύριο με κινητήρια δύναμη τους ίδιους τους οδηγούς της ΚΙΑ.

Η Loutsios Group, επίσημος αντιπρόσωπος της ΚΙΑ στην Κύπρο, είναι ιδιαίτερα περήφανη για τις συνεχιζόμενες επιτυχίες της ΚΙΑ στην Κύπρο και με συνέπεια και επαγγελματισμό προσβλέπει σε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

www.kia.com.cy

Δειτε Επισης

Το brand story της Loacker και τα 40 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά
Starbucks: Νέα χριστουγεννιάτικη σειρά επιλογών για καφέ
Dulux: Η ιστορία του brand που έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες
Στη λίστα των 50 Great Greek Wines το Ézousa Xinisteri 2022
Beauty Line: O εκσυγχρονισμός στη γραμμή ομορφιάς δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο
Τα πιο γλυκά Χριστουγεννιάτικα εταιρικά δώρα από την Beeology by Haridemos
Lordos United: Η ιστορία της μοναδικής βιομηχανικής μονάδας πλαστικών στην Κύπρο
Στα 300 εκατομμύρια αυτοκίνητα ανήλθε η παγκόσμια παραγωγή της Toyota
Οι γεύσεις καφέ Bean Bar πλέον και σε κάψουλες-Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στους καταναλωτές
Nespresso: Γιορτάζει 30 χρόνια στην Κύπρο