Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Genesis Logistics: Η πρώτη Great Place to Work® εταιρεία στον τομέα

To Great Place to Work® ανακοίνωσε ακόμα μια επιτυχή πιστοποίηση, αυτή τη φορά στον τομέα των Logistics. H Genesis Logistics εντάσσεται στη συνεχώς αυξανόμενη οικογένεια του Great Place to Work® και είναι υποψήφια για το Cyprus’ Best Workplaces™List 2022.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Κυριάκος Ιακωβίδης ανέφερε:

«Είναι γνωστό πως ο τομέας των Logistics έχει καθιερωθεί πλέον σαν στρατηγικός πυλώνας για το ευρύτερο επιχειρείν. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τη Genesis Logistics. Πρόκειται για μια δυναμική ομάδα η οποία , όπως έχει καταδείξει η έρευνα μας Trust Index©, έχει κτίσει ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον».  

Η πρακτική και δράση της εταιρείας σε ό,τι αφορά στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, είναι μια διάσταση που ενισχύει τη δημιουργία μιας παραγωγικής εργασιακής κουλτούρας.

Ο κύριος Ιακωβίδης συνέχισε λέγοντας «η ταύτιση μιας εταιρείας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της με την προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, ενισχύει την περηφάνεια των εργαζομένων και δίνει επιπλέον αξία στην αποστολή και σκοπό του οργανισμού. Οι εργαζόμενοι «συνδέονται» συναισθηματικά όχι μόνο με τους επιχειρησιακούς στόχους της εταιρείας, αλλά και με την προσφορά της στην κοινωνία».  

Εκ μέρους της Genesis Logistics, o Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Στέφανος Στεφανή, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε κάνει τρόπο ζωής να λειτουργούμε πάντοτε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO9001, ISO14001, ISO45001, πιστοποιήσεις οι οποίες  ανανεώνονται κάθε χρόνο αλλά νοιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι με την πρόσφατη πιστοποίηση μας ως Great Place to Work®.

Αυτό που δίνει βαρύνουσα αξία σε αυτή την πιστοποίηση, είναι ότι αξιολογηθήκαμε από το ίδιο το προσωπικό μας με ιδιαίτερη υψηλή βαθμολογία, παρα τις δυσμενείς συνθήκες με την πανδημία που ταλανίζει όλους τα τελευταία δύο χρόνια. Ως οργανισμός δίνουμε έμφαση στην ανθρώπινη έντιμη και ειλικρινή προσέγγιση προς όλα τα μέλη της ομάδας μας, ανεξαρτήτως θέσης, για κοινό όφελος, σε ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον που προάγει ίσες ευκαιρίες & κοινωνικές αξίες».

Δειτε Επισης

Οι Φούρνοι Ζορπάς στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Action Global Communications: Δύο πρωτιές και μία 3η θέση στα φετινά Cannes Young Lions Cyprus 2024
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
Πραγματοποιείται ο 3ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotic Day & FIRST Tech Challenge Cyprus 2024
Η Επίτροπος Υγείας & Ασφάλειας Τροφίμων της Ε.Ε. Στέλλα Κυριακίδου στο Ογκολογικό Τράπεζας Κύπρου
CIM Summit 2024: Αμοιβαία κεφάλαια και εταιρική Ε&Α
pr: partners: Με νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα κι ακόμη μεγαλύτερες ιδέες
Dale Carnegie: Δυναμικά για 30 xρόνια στην Κύπρο, με νέα σειρά προγραμμάτων
Σωτηρούλα Σωτηρίου: Το TSV από Nielsen φέρνει σημαντικές αλλαγές στον χώρο της τηλεοπτικής διαφήμισης
Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»