Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Genesis Logistics: Η πρώτη Great Place to Work® εταιρεία στον τομέα

To Great Place to Work® ανακοίνωσε ακόμα μια επιτυχή πιστοποίηση, αυτή τη φορά στον τομέα των Logistics. H Genesis Logistics εντάσσεται στη συνεχώς αυξανόμενη οικογένεια του Great Place to Work® και είναι υποψήφια για το Cyprus’ Best Workplaces™List 2022.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Κυριάκος Ιακωβίδης ανέφερε:

«Είναι γνωστό πως ο τομέας των Logistics έχει καθιερωθεί πλέον σαν στρατηγικός πυλώνας για το ευρύτερο επιχειρείν. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τη Genesis Logistics. Πρόκειται για μια δυναμική ομάδα η οποία , όπως έχει καταδείξει η έρευνα μας Trust Index©, έχει κτίσει ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον».  

Η πρακτική και δράση της εταιρείας σε ό,τι αφορά στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, είναι μια διάσταση που ενισχύει τη δημιουργία μιας παραγωγικής εργασιακής κουλτούρας.

Ο κύριος Ιακωβίδης συνέχισε λέγοντας «η ταύτιση μιας εταιρείας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της με την προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, ενισχύει την περηφάνεια των εργαζομένων και δίνει επιπλέον αξία στην αποστολή και σκοπό του οργανισμού. Οι εργαζόμενοι «συνδέονται» συναισθηματικά όχι μόνο με τους επιχειρησιακούς στόχους της εταιρείας, αλλά και με την προσφορά της στην κοινωνία».  

Εκ μέρους της Genesis Logistics, o Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Στέφανος Στεφανή, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε κάνει τρόπο ζωής να λειτουργούμε πάντοτε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO9001, ISO14001, ISO45001, πιστοποιήσεις οι οποίες  ανανεώνονται κάθε χρόνο αλλά νοιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι με την πρόσφατη πιστοποίηση μας ως Great Place to Work®.

Αυτό που δίνει βαρύνουσα αξία σε αυτή την πιστοποίηση, είναι ότι αξιολογηθήκαμε από το ίδιο το προσωπικό μας με ιδιαίτερη υψηλή βαθμολογία, παρα τις δυσμενείς συνθήκες με την πανδημία που ταλανίζει όλους τα τελευταία δύο χρόνια. Ως οργανισμός δίνουμε έμφαση στην ανθρώπινη έντιμη και ειλικρινή προσέγγιση προς όλα τα μέλη της ομάδας μας, ανεξαρτήτως θέσης, για κοινό όφελος, σε ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον που προάγει ίσες ευκαιρίες & κοινωνικές αξίες».

Δειτε Επισης

Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών