powered by

Α&Α Apostolides: Αλλάζει την εικόνα της Κύπρου στο Παρίσι

Ακόμα ένα ιδιαίτερα σημαντικό και μεγαλεπήβολο έργο ανέλαβε η εταιρεία A&A Apostolides Contractors & Developers. Το έργο αφορά τη γενική ανακαίνιση, αναβάθμιση αλλά και ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, του κτηρίου όπου στεγάζεται η πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Παρίσι.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν συνολικά 15 μήνες και το έργο, ύψους σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ, αναμένεται να παραδοθεί τον Φεβρουάριο του 2023, όπως προνοούν οι συμβάσεις.

Η ανάληψη του έργου αυτού αποτελεί άλλη μία αναγνώριση των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και πίστη στις δυνατότητες των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Το έργο τελείται εκ μέρους του Υπουργείου Εξωτερικών, με τη συνεργασία του Τμήματος Δημοσίων Έργων και του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και παραδίδοντας πάντοτε τα έργα της εντός των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων, η A&A Apostolides Contractors & Developers αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγάλα και πιο αξιόπιστα ονόματα στον τομέα των κατασκευών στην Κύπρο.

Στηριζόμενη στην εμπειρία της, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της, η εταιρεία εκφράζει την απόλυτη δέσμευσή της να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, άριστα αποτελέσματα και πάντα εντός των χρονικών πλαισίων.

Δειτε Επισης

Σε ανοδική πορεία οι τιμές των κατασκευαστικών υλικών-Οι αυξήσεις και μειώσεις κατά κύρια κατηγορία προϊόντων
Συμβάσεις ενοικίασης και αγοραπωλησίας ακινήτων μόνο από δικηγόρους... Έντονη αντίθεση και ανησυχία κτηματομεσιτών
Δήμος Παναγιώτου: Σημαντικός μοχλός ενίσχυσης της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού το Limassol Greens
Κατοικίες και διαμερίσματα σε Πάφο και Λεμεσό από την Altamira Real Estate
Αντίστροφη μέτρηση για τη δημοπρασία Μαΐου της BidX1-Διαθέσιμα πέραν των 60 ακινήτων
Αυτοψία ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας σε συγχρηματοδοτούμενα έργα στη Λεμεσό
Αγροτικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Αναγκαία η ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την ημερήσια ενοικίαση
Αλ. Βαφεάδης: Καμία αντιπαράθεση με Δήμαρχο Λάρνακας για το λιμάνι-Οι διαδικασίες προχωρούν με διάλογο και τεκμηρίωση
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση