Leadership & HR Management Conference: 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Με εορταστική διάθεση ολοκληρώθηκε το 20ο Leadership & HR Management Conference την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσία, αφού φέτος συμπλήρωσε 20 χρόνια πορείας.

Προβαίνοντας σε μια αναδρομή για την 20χρόνη πορεία του Συνεδρίου, ο διαχρονικά προεδρεύων του συνεδρίου Φίλιππος Σώσειλος, Partner και υπεύθυνος Business Consulting της PwC Κύπρου και ο Γιώργος Μιχαήλ, CEO της IMH,  επισήμαναν πως ο ενθουσιασμός για τη διοργάνωση του Συνεδρίου παραμένει αναλλοίωτος, αγγίζοντας επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματικούς ηγέτες της Κύπρου.

Επι του θέματος ο κ. Σώσειλος επισήμανε πως οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν με την ψηφιακή μεταμόρφωση και την υβριδική μορφή λειτουργίας. Με τις αναπροσαρμογές αυτές σημαίνει πως οι επιχειρήσεις κάνουν συνεχώς κινήσεις αλλαγής που θα οδηγήσουν εντέλει σε ανάπτυξη.

Στην οικονομία της Κύπρου αναφέρθηκε ο  Blair Sheppard, Global Leader και  Strategist της PwC λέγοντας ότι λόγω του μικρού της μεγέθους η χώρα διαθέτει πλεονεκτήματα και μπορεί πιο εύκολα να προσαρμοστεί στις αλλαγές και να μεταβάλει το οικονομικό της μοντέλο στα νέα δεδομένα.

Καταληκτικά το συνέδριο έκλεισε με συζήτηση στρογγυλής τραπέζης από επικεφαλής τμημάτων HR μεγάλων εταιριών, όπου αναδείχθηκε ο ρόλος του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού σε οργανισμούς και επιχειρήσεις αφού καλείται να εξισορροπήσει την πολιτική της διευθυντικής ομάδας με το ανθρώπινο δυναμικό, ενώ παράλληλα καλείται να συμβάλει στην ανάπτυξη του προσωπικού και κατεπέκτασην των οργανισμών. 

Το συνέδριο διοργάνωσε η IMH και η PwC Κύπρου. Χορηγοί ήταν η Ancoria Insurance και η Safe Bulkers Inc με υποστηρικτή το AMS.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών