powered by

Hadjiyiannis: Δύο σημαντικές συνεργασίες που έχουν στο επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό

Αριστεία, Ευτυχία, Ευημερία. Το τρίπτυχο που καθορίζει την αξία που έχει η Εταιρεία Hadjiyiannis μέσα από την ανθρωποκεντρική στρατηγική που εφαρμόζει. Η άποψη μας ότι ο άνθρωπος είναι ο παράγοντας που κάνει τη διαφορά και αποτελεί την κύρια πηγή του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, χρειάζεται συνεχή επιβεβαίωση και δεν πρέπει να θεωρείται απλώς αυτονόητη.

Πάνω σε αυτή την βάση η Hadjiyiannis προχώρησε στην σύναψη δύο νέων σημαντικών συνεργασιών με την Perha Group, εταιρεία που έχει στο επίκεντρο στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού και τον κ. Φίλιππο Αριστοτέλους, διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβουλο επιχειρήσεων, συγγραφέα και νομικό.

H PERHA Group είναι συμβουλευτική εταιρεία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού. Ουσιαστικά αποτελεί τον συνδετικό κρίκο, τη "γέφυρα" μεταξύ των ανθρώπινων δυνατοτήτων και της επιχειρηματικής φιλοδοξίας, κάνοντας ανθρωπίνως δυνατό αυτό που αρχικά φαίνεται αδύνατο. Η κ. Μαριάννα Χατζηαντωνίου, CEO της εταιρείας, υποστηρίζει τις εταιρείες με αποτελεσματικές πρακτικές HR, οι οποίες θα τις βοηθήσουν να προσανατολιστούν περισσότερο προς τους στόχους τους. Η κ. Χατζηαντωνίου υποστηρίζει ότι «Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η επιχείρηση πρέπει να συνδέσει τα σχέδια και τις δράσεις της με το ανθρώπινο δυναμικό της».

Ο κ. Φίλιππος Αριστοτέλους συνεργάζεται με εταιρείες και γνωστούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών και κατά την πολυετή του καριέρα του έχει παρουσιάσει δεκάδες μελέτες, άρθρα αλλά και συνεντεύξεις σε κορυφαίους οργανισμούς όπως οι Bloomberg, Thomson Reuters και Oxford Academic. Το βιβλίο ηγεσίας που εξέδωσε το 2019 με τίτλο “The MARVEL of Engagement: Turning Passive Employees Into Active Ambassadors” χαρακτηρίστηκε ως “η συνοπτική βίβλος για την επίτευξη υψηλού επιπέδου δέσμευσης του εργατικού δυναμικού”. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούργιο του βιβλίο με τίτλο “The MARVEL of Happiness: Principles, Stories and Lessons for Living Fully” που χαρακτηρίστηκε ως “ένας από τους πιο χρήσιμους και ευχάριστους οδηγούς για το πως μπορούμε να αποκτήσουμε μια πλήρη ζωή”.

Όπως διδάσκει ο Αριστοτέλης: «Κάνουν καλύτερη δουλειά όσοι εργάζονται από ευχαρίστηση». Αλλά και ο Πλάτωνας υποστήριζε πως για να ευημερήσει κάθε πολιτεία (οργάνωση) τα μέρη της πρέπει να αισθάνονται «τό φίλον και τό κοινόν» (φιλικά και συναδελφικά μεταξύ τους, ότι η πορεία είναι κοινή).

Η Εταιρεία Hadjiyiannis με τις δύο νέες σημαντικές συνεργασίες έχει ενσωματώσει την πολιτική διοίκησης των ανθρωπίνων πόρων στη γενικότερη στρατηγική της, έτσι ώστε να είναι συμβατή και ευθυγραμμισμένη με την υλοποίηση των επιδιωκόμενων σκοπών και στόχων.

Δειτε Επισης

ΚΣΙΑ: Νέα ιστοσελίδα και εικαστική ταυτότητα, γιορτάζοντας 60 χρόνια προσφοράς
Η Gordian παρουσιάζει 19 διαμερίσματα στο Λατσί με τιμές από €57.000
Bazaraki & AskWire: Τι αποκαλύπτουν τα δεδομένα για την αγορά ακινήτων στην Κύπρο (podcast)
Το μεγαλύτερο deal της REMU, ο στόχος που ξεπέρασε και η επένδυση μαμούθ που ετοιμάζει η Columbia στο Secret Valley
Απαντά για Aqua Residences το Τμ. Περιβάλλοντος-Θετική γνωμοδότηση υπό αυστηρότατους όρους και προϋποθέσεις
Περισσότερα από 80 έργα κόστους άνω του €1 δις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας-Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη
Γ. Μισιρλής: Σημαντική η θεσμική κατοχύρωση του επιχειρηματία ανάπτυξης γης για προστασία των αγοραστών
Εκτοξεύθηκαν οι πολεοδομικές αιτήσεις στον ΕΟΑ Λάρνακας το τελευταίο δίμηνο-Οι λόγοι της αύξησης
Aqua Residences: Οικιστικοί πύργοι €40 εκατ. στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων Λάρνακας
Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στον ποταμό Καρκώτη-«Σημαντικό έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων»