Στο νέο τεύχος του IN Business: Ο απόλυτος θεσμός του ευ επιχειρείν

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, σκληρά lockdowns και μια παρατεταμένη πανδημία, τον Ιούνιο διεξήχθησαν και πάλι τα IN Business Awards -τα 13α στη σειρά -, ο θεσμός που τιμά τις εταιρείες, τις καλές πρακτικές, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη που ξεπερνώντας τον εαυτό τους, εμπνέουν και κάνουν το επιχειρείν να μεγαλουργεί.

Η φετινή αξία του θέσμου, με τις διαστάσεις που έχει προσλάβει η πανδημία, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αφού ήρθε να τοποθετήσει την επιχειρηματικότητα, η οποία από την πρώτη γραμμή αντιπαλεύει με σθένος τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της, στο ψηλότερο βάθρο της αριστείας.

Σε αυτή τη γιορτή της επιχειρηματικότητας και της επανεκκίνησής της, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia στις 31 Ιουνίου 2021, απονεμήθηκαν 14 βραβεία, εκ των οποίων τα τέσσερα τιμητικά.

Το IN Business, στο αφιέρωμά του στο τεύχος Αυγούστου, παρουσιάζει τους άριστους μεταξύ των αρίστων της βραδιάς, εταιρείες και μάνατζερ, αλλά και τους χορηγούς, χωρίς τη συμβολή των οποίων η μεγάλη αυτή γιορτή του επιχειρείν δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Τα 13α IΝ Βusiness Αwards παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στήριξε δυναμικά η ΕPIC, με Gold Sponsor την RCB, Silver Sponsors την ECOMMBX, το Whisky Glenfiddich και τις Υπεραγορές Σκλαβενίτης, και Media Sponsor τον Άλφα Κύπρου.

Διαβάστε ακόμη: 

Δέκα ξενοδοχεία στην Κύπρο μόνο για ενήλικες

Στήριγμα για περισσότερες από 20 000 ΜμΕ η Ελληνική Τράπεζα (video)

Οργανωτές η ΙΜΗ και το περιοδικό ΙΝ Business.

Διαβάστε 50+ σελίδες, με συνεντεύξεις/παρουσιάσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 1η Αυγούστου στα περίπτερα, καθώς και σε digital έκδοση.

Δειτε Επισης

Έρχονται στην Κύπρο τα προπονητικά camps Real Madrid Foundation
ΙN Βusiness Awards: Lifetime Achievement Award στον Χρίστο Μαυρέλλη
Παραδοχή Χριστοδουλίδη: «Το κράτος δεν μπορεί από μόνο του, θα καλέσουμε τις εταιρείες...»
ΙN Βusiness Awards: Editor’s Choice Award στον Alexey Gubarev
ΙN Βusiness Awards: BMW Excellence Award στον Δημήτρη Ζόππο
ΙN Βusiness Awards: Στα Jumbo το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙN Βusiness Awards: Βραβείο Manager εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή στον Μάριο Καπιρή
ΙN Βusiness Awards: Βραβείο «επιχειρηματικής καινοτομίας» στην Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ
ΙN Βusiness Awards: Βραβείο «Best Customer Service» στους Φούρνους Ζορπάς
ΙN Βusiness Awards: Στην LIDL Κύπρου το βραβείο ESG-EKE