Στο νέο τεύχος του IN Business: Ο απόλυτος θεσμός του ευ επιχειρείν

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, σκληρά lockdowns και μια παρατεταμένη πανδημία, τον Ιούνιο διεξήχθησαν και πάλι τα IN Business Awards -τα 13α στη σειρά -, ο θεσμός που τιμά τις εταιρείες, τις καλές πρακτικές, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη που ξεπερνώντας τον εαυτό τους, εμπνέουν και κάνουν το επιχειρείν να μεγαλουργεί.

Η φετινή αξία του θέσμου, με τις διαστάσεις που έχει προσλάβει η πανδημία, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αφού ήρθε να τοποθετήσει την επιχειρηματικότητα, η οποία από την πρώτη γραμμή αντιπαλεύει με σθένος τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της, στο ψηλότερο βάθρο της αριστείας.

Σε αυτή τη γιορτή της επιχειρηματικότητας και της επανεκκίνησής της, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia στις 31 Ιουνίου 2021, απονεμήθηκαν 14 βραβεία, εκ των οποίων τα τέσσερα τιμητικά.

Το IN Business, στο αφιέρωμά του στο τεύχος Αυγούστου, παρουσιάζει τους άριστους μεταξύ των αρίστων της βραδιάς, εταιρείες και μάνατζερ, αλλά και τους χορηγούς, χωρίς τη συμβολή των οποίων η μεγάλη αυτή γιορτή του επιχειρείν δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Τα 13α IΝ Βusiness Αwards παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στήριξε δυναμικά η ΕPIC, με Gold Sponsor την RCB, Silver Sponsors την ECOMMBX, το Whisky Glenfiddich και τις Υπεραγορές Σκλαβενίτης, και Media Sponsor τον Άλφα Κύπρου.

Διαβάστε ακόμη: 

Δέκα ξενοδοχεία στην Κύπρο μόνο για ενήλικες

Στήριγμα για περισσότερες από 20 000 ΜμΕ η Ελληνική Τράπεζα (video)

Οργανωτές η ΙΜΗ και το περιοδικό ΙΝ Business.

Διαβάστε 50+ σελίδες, με συνεντεύξεις/παρουσιάσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 1η Αυγούστου στα περίπτερα, καθώς και σε digital έκδοση.

Δειτε Επισης

Πλοία-γίγαντες με πράσινη ενέργεια...Η νέα πορεία της ναυτιλίας
Χρηματιστήρια: Πώς οι συγχωνεύσεις και εξαγορές άλλαξαν τον χάρτη την τελευταία εικοσιπενταετία
Στο Λονδίνο για...προεκλογική η Χατζημανώλη-Προωθεί την υποψηφιότητα της Κύπρου για μέλος του Συμβουλίου του ΔΝΟ
Όταν ο ρόλος συναντά την προσωπικότητα
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Taste Cyprus 2025 by Mare Resorts: Η γευστική εμπειρία του καλοκαιριού συνεχίζεται-Δείτε πού και πότε
ΟΕΒ: Δυσανάλογο μέτρο με απρόβλεπτες συνέπειες για την αλυσίδα εφοδιασμού η απεργία μεταφορέων Α’
Εναρκτήρια εκδήλωση του Ερευνητικού Κέντρου Μνημοσύνη από την έδρα UNESCO του ΤΕΠΑΚ
Όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων-«Σταθερό θεσμικό περιβάλλον»