Έτοιμος ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς να υποδεχτεί τους επισκέπτες του

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς για να υποδεχτεί  τους τουρίστες, ντόπιους και ξένους, τον Αύγουστο. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφής ανέφερε πως τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται αυξημένη τουριστική κίνηση, σημειώνοντας πως η τοπική αρχή τηρεί όλα τα μέτρα υγιεινής σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας για την ασφάλεια των επισκεπτών. 

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα, όπως σε παγκύπρια κλίμακα σημειωθεί μείωση των κρουσμάτων, ούτως ώστε «να μπορέσουμε να εισέλθουμε στη κανονικότητα». Αυτή την στιγμή, συνέχισε, όλα τα κέντρα αναψυχής αλλά και τα ξενοδοχειακά καταλύματα στο διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς βρίσκονται σε λειτουργία. Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς, τόνισε ο κ. Παπαχριστοφή, έχει ήδη ετοιμάσει το παραλιακό μέτωπο με εργασίες καθαριότητας αλλά και το οδικό δίκτυο ώστε να δεχτεί τους επισκέπτες του.  

Επεσήμανε ωστόσο πως δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά στην διαδικασία που είχε προκηρύξει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς σε σχέση με την παροχή διευκολύνσεων σε διάφορα σημεία της παραλίας που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Αναφορικά με το Νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως σήμερα δεν λειτουργούν οι θάλαμοι νοσηλείας, σημειώνοντας πως αναμένουν εφόσον ξεπεραστεί η κατάσταση, να επιστρέψουν οι  γιατροί του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς που έχουν μεταβεί στα Νοσοκομεία Πάφου και Λεμεσού για να υποστηρίξουν τους θαλάμους.  

Ο κ. Παπαχριστοφή είπε πως οι πολίτες άρχισαν να προσέχουν περισσότερο και εφαρμόζουν τα μέτρα που συστήνει το Υπουργείο Υγείας.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Eurostat: Παραμένει κάτω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης η ανεργία στην Κύπρο
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Ετήσια αύξηση πέραν του 5% σε αξία και όγκο εργασιών λιανικού εμπορίου
Στα €523 εκ. το πλεόνασμα γενικής κυβέρνησης το πρώτο τρίμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες
Κινήθηκε ανοδικά και ανήλθε στο 2,4% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Βελτιώνεται η Κύπρος διαπιστώνει η Moneyval-Η έκθεση προόδου για τη συμμόρφωση της χώρας μας
«Απαραίτητη η ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου και της τριμερούς συνεργασίας»