Powered by

Ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες ανοίγει στην Αγία Νάπα

Στις 19 Ιουλίου 2021 ορίστηκε το άνοιγμα του πολυτελούς ξενοδοχείου, Amarande, στην Αγία Νάπα.

Πρόκειται για ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, ιδιοκτησίας της Bella Napa Hotels Ltd, το οποίο θα λειτουργήσει στη Λεωφόρο Κρύου Νερού.

Υπενθυμίζεται ότι το Amarande είναι το αποτέλεσμα μερικής ανακατασκευής και ριζικής ανακαίνισης του Bella Napa Bay Hotel, της κατασκευής πρόσθετων νέων εγκαταστάσεων και ενός πέμπτου ορόφου που αύξησε τον αριθμό των διαθέσιμων κλινών, σε μία συνολική επένδυση που ανέρχεται στα €15 εκατ.
 

 

 

 

 

Το Amarande ενσωματώνει κομψότητα, άνεση, μινιμαλιστικό στιλ, με μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα αρχιτεκτονική προσέγγιση.

 

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε deluxe δωμάτια, signature σουίτες, penthouse σουίτες και prestige swim-up σουίτες.
 

  

 

 

Εστιατόρια, pool restaurant και lounge bar βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών του νέου ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας.

Η ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει επίσης εξωτερικές πισίνες, σπα με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, καθώς και αίθουσα συνεδρίων.

Δειτε Επισης

Επαναρχίζει τις πτήσεις προς Ισραήλ η Wizz Air-Πότε ξεκινούν
Η Ελλάδα στο top 3 των ευρωπαίων ταξιδιωτών και το 2025-Άνοδος σε βασικές αγορές
Κομισιόν: Σε εξέλιξη η διαδικασία αναθεώρησης Κανονισμού της Ε.Ε. για χειραποσκευές-«Δεν είναι η τελευταία λέξη»
Στρατηγική συνεργασία Zela Aviation-Δήμου Σκύρου...Η δέσμευση που επιβεβαιώνει η εταιρεία
22ο Συνέδριο Marketing, Advertising, Media & Communication: Ορίζοντας τη νέα εποχή της επικοινωνίας (video)
Ο Δρ. Simone Bacchio βραβεύεται ως Νέος Ερευνητής στα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας (video)
Wizz Air: Στην κορυφή της κατάταξης για τις χαμηλότερες εκπομπές μεταξύ μεγάλων αεροπορικών εταιρειών το 2024
Ο καθηγητής Jean Skiare τιμάται ως διακεκριμένος ερευνητής στα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας 2025
Ο καθηγητής Γεώργιος Η. Γεωργίου βραβεύεται ως διακεκριμένος ερευνητής στην κατηγορία Φυσικές Επιστήμες και Μηχανική (video)
Παγκόσμια τουριστική έκρηξη-Γιατί τα ταξίδια γίνονται η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη