powered by

«Πώς κερδίζουμε τους millennials;»

«Πώς κερδίζουμε τους millennials τιτλοφορείται η διαδικτυακή συζήτηση που οργανώνει το Great Place to Work® στις 18:30, 12 Ιουλίου.

«Αν ρωτήσεις σήμερα τους διευθυντές εταιρειών να σου πουν μια από τις πλέον σημαντικές προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν στο τομέα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, θα αναφερθούν στις δυσκολίες, όπως οι ίδιοι, της καταλαβαίνουν, εργοδότησεις νέων ανθρώπων. Είναι πρόβλημα, ισχυρίζονται, πως να προσελκύσεις, να διατηρήσεις και να παρακινήσεις τους νέους ανθρώπους, τους millennials και εξελικτικά αυτούς που εντάσσονται στη γενιά Ζ. Από τη στιγμή που οι ηγέτες των εταιρειών θεωρούν ότι οι νέοι, που αποτελούν το μέλλον του ανθρώπινου δυναμικού είναι ‘πρόβλημα’, τότε καταλήγουν σε αδιέξοδα» ανάφερε ο Κυριάκος Ιακωβίδης.

Ο Φίλιππος Αριστοτέλους Business Strategist, Trainer, Consultant και Associate Consultant του Great Place to Work® θα εισάξει το θέμα και θα συντονίζει τη συζήτηση. Τις εμπειρίες και απόψεις τους θα καταθέσουν στελέχη εταιρειών, που έχουν ενταχθεί στη λίστα Cyprus’ Best Workplaces™ 2021 και έχουν οπωσδήποτε διακριθεί αναγνωριστεί για τις πετυχημένες στρατηγικές και πρακτικές διεύθυνσης του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Πρόκειται για την Μαριάννα Χατζηαντωνίου Group HR Director της Parimatch, την Ντορίν Ντεμιρτζιάν Human Resources Manager του Vassos Eliades Ltd  και τον Χάρη Δημητρίου CEO της Nexxie Group Ltd.

Σε σχετική ανακοίνωση της το Great Place to Work® αναφέρει ότι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή συζήτηση μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIpf-qoqzIvGtUIE8C_FmdXkSTIrd3yvmRI

Δειτε Επισης

Οι μεγάλες επενδύσεις ξένων επενδυτών στην Πάφο... «Αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για ξένες εταιρείες»
Ζητά ανάκληση και επανέκδοση του διατάγματος για το «ΕΡΓΑΝΗ» η ΟΕΒ-Προκαλεί σύγχυση στις επιχειρήσεις
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο Νεάπολις και Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών
Η Libertex ανεβάζει στροφές στη Formula 1 ως Official Online Trading Partner της KICK Sauber F1 Team
CIM Summit 2025: Τα κεντρικά θέματα του πολυαναμενόμενου Συνεδρίου
Ο Μιχαλάκης Λεπτός μέσα από τα μάτια του Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη-«Ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας οραματιστής»
Κοινή επιθυμία για παράρτημα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κύπρο
Και σήκωσέ τα να δω, τα τροπαία ψηλά στον ουρανό... Έφερε στην Κύπρο τα κύπελλα Europa και Conference League η Stoiximan
Golden Leaves Cyprus Crematorium: Κάνει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Κύπρο με κόστος κατασκευής τέσσερα εκατ. (pics)
EKK: Αυξάνονται οι περιπτώσεις υποβολής ενημερωτικού δελτίου στην αγγλική γλώσσα