Νέα Εκτελεστική Επιτροπή της MSC LATOUROS INVESTMENTS LTD

Με νέα στελέχη ενισχύεται ο Όμιλος MSC LATOUROS INVESTMENTS LTD. Στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή, εκτός από τον Αντώνη Αντωνίου Λατούρο, συμμετέχουν οι Χρίστος Ζαπίτης, Κυριάκος Κωνσταντίνου και Μαρία Αντωνίου Λατούρος.

Ο Χρίστος Ζαπίτης, με πολυετή εμπειρία, είναι απόφοιτος του Imperial College Λονδίνου, μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και Fellow Chartered Accountant - England and Wales.

Ο Κυριάκος Κωνσταντίνου, Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Έργων Κατασκευής, έχει την ευθύνη ελέγχου ποιότητας των τελικών προϊόντων του Ομίλου.

Η Μαρία Αντωνίου Λατούρου εκπροσωπεί τη νέα γενιά της οικογένειας. Είναι μέλος του ΕΤΕΚ, πτυχιούχος Industrial and Business Engineering του Oregon State University, με μεταπτυχιακό στο Business Management του CASS Business School.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται με άμεση ή έμμεση συμμετοχή στις εταιρείες:

  • ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΛΑΤΟΥΡΟΣ ΛΤΔ
  • ΕΛΜΕΝΙ (ΛΑΤΟΜΕΙΑ) ΛΤΔ
  • ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΩΝ ΛΤΔ
  • LATOUROS GYPSUM LTD
  • VELTIA LABS CYPRUS LTD
  • RECYCLING POINT - LATOUROS & XENIS BROS LTD

Αποστολή του Ομίλου είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων, με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη στους βασικούς πυλώνες της οικονομικής αξίας, της περιβαλλοντικής και κοινωνικής αξίας, πάντα στο πλαίσιο άσκησης πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Δειτε Επισης

Ο πρώτος χρόνος του διατραπεζικού έργου ESG και πώς βαθμολογούνται οι κυπριακές επιχειρήσεις-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Στις εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ε.Ε. για θέματα έρευνας ο Νικόδημος Δαμιανού
The Cyprus Journal of Wealth Management: Διαθέσιμη η 8η έκδοση του περιοδικού
Στρατηγική συνεργασία για Universal Life... Medifirst και Αθηναϊκή Κλινική στο δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρικών παρόχων της
Νίκη Ιωάννου: Διαθέτει όλη την απαραίτητη υποδομή για διεθνείς επενδύσεις η Κύπρος(video)
CIM-Cyprus Business School: Συγχαίρει University of West London για σημαντικές διακρίσεις του-Συνεργάτης από το 2011
Eνίσχυσαν το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού oι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ-Παράδοση επιταγής €21.000
Ελένη Βασιλείου & Γιάγκος Χατζηγιάννης: Το όραμα και τα πλάνα πίσω από τη νέα συνεργασία PwC Κύπρου και CIM (vid)
Chris Christofi: Από το μηδέν στην κορυφή
Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»: Παρουσίαση Εθνικής Στρατηγικής και Σχεδίου Δράσης 2025–2028 για καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών