Powered by

Φωνάζουν τα κέντρα αναψυχής για την άδεια εκπομπής ήχου

Την κάθετη διαφωνία του με την προώθηση της πρότασης νόμου για έκδοση άδειας εκπομπής ήχου, εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκε για την προώθηση από την Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής  προς την ολομέλεια πρότασης Νόμου, που λίγο πολύ, σημειώνει, θα καθιστά δέσμιους χιλιάδες ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής.

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος για να μπορεί κάποιος να εκδώσει Αδεια Εκπομπής Ηχου θα πρέπει να έχει τη συγκατάθεση όλων των κατοίκων της περιοχής του ή και άλλων σε ακτίνα 200 μέτρων.

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. εξέφρασε τη κάθετη διαφωνία του από την αρχή σε αυτή την "απαράδεκτη και ετεροβαρή πρόνοια", αναφέρει, προσθέτοντας ότι τα μέλη και ο ΓΓ του, προβαίνουν σε όλες τις ενέργειες "ώστε να αποτραπεί η ενέργεια αυτή».

«Είναι ξεκάθαρη η διαχρονική μας θέση για τον σεβασμό προς όλους, αλλά σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να γίνει αποδεκτή μια τέτοια πρόνοια που θα οδηγήσει είτε στο κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων είτε θα τις σπρώξει να αναζητήσουν άλλες λύσεις», προσθέτει ο Σύνδεσμος.

Καταληκτικά, καλεί τη Βουλή των Αντιπροσώπων να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει ώστε να προχωρήσει προς την ψήφιση της πρότασης των κρατικών εγγυήσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Θετική εντύπωση για τα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας από τουριστικούς πράκτορες της Μολδαβίας
Σε ποιους ελληνικούς προορισμούς οι τουρίστες ξοδεύουν τα περισσότερα, αλλά και τα λιγότερα
Επέκταση της προθεσμίας για άδεια λειτουργίας για ξενοδοχεία ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής
Columbia Restaurants: Επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητους ελέγχους η καθαρότητα των νερών στο Columbia Sun
Wizz Air: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και δίνει τη δυνατότητα σε 21 τυχερούς να κερδίσουν έως και €1.000 σε WIZZ credits
Στο top 10 του παγκόσμιου συνεδριακού τουρισμού η Αθήνα
Θετικό το δείγμα του πρώτου τριμήνου για τον ελληνικό τουρισμό-Αύξηση 5,4% στις αφίξεις και 4,4% στις εισπράξεις
Nordic Leisure Travel Group: Βλέπει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην Κύπρο για την σκανδιναβική αγορά
Υπογράφηκαν συμφωνίες με Υφυπουργείο Τουρισμού για χορηγίες €620.949 στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς
Sunwing Sandy Bay Resort: Ανακαίνιση αξίας 30 εκατ. για το ξενοδοχείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου