powered by

Όσα καταστήματα «έκλεισαν» στο ανακαινισμένο Mall of Engomi

H Atterbury Cyprus, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνιών με αρκετά δημοφιλή brands λιανικού εμπορίου και χώρων εστίασης, στο ανακαινισμένο Mall of Engomi, το οποίο προγραμματίζεται να επαναλειτουργήσει σύντομα.

Με τα καταστήματα Σκλαβενίτης και Superhome να παραμένουν, 25 επιπλέον καταστήματα και κιόσκια θα εισαχθούν στο πλήρως ανακαινισμένο Mall κατά τη διάρκεια του επαναλανσαρίσματός του, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις – άνοιξη και καλοκαίρι.

Η δημοφιλής ιταλική μάρκα ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων Οviesse και το κατάστημα ΝΕΧΤ, είναι τα καταστήματα που έκλεισαν προσωρινά λόγω της ανακαίνισης, και που θα επαναλειτουργήσουν στον ολοκαίνουριο πρώτο όροφο του Mall.  Στον πρώτο όροφο θα λειτουργήσει επίσης και το κουρείο Bullfrog.

Στο ισόγειο του ανανεωμένου Mall προγραμματίζεται να λειτουργήσει ένα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας καλλυντικών Beauty Line, ένα κατάστημα Holland & Barrett με κορυφαία προϊόντα βιταμινών, μετάλλων και βοτανικών συμπληρωμάτων από το Ηνωμένο Βασίλειο,  ένα παράρτημα της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cablenet και το αγαπητό σε όλους ζαχαροπλαστείο Μελίρρυτον.

Αυτό όμως που θα διαφοροποιήσει πραγματικά το ανανεωμένο Mall of Engomi από τα υπόλοιπα Malls, είναι ο τομέας της εστίασης και του καφέ.  Στον πρώτο όροφο θα δημιουργηθεί ένας αποκλειστικός χώρος και μία συναρπαστική νέα πρόσοψη με την προσθήκη ενός μπαλκονιού με θέα τη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, όπου θα λειτουργήσουν: η αλυσίδα express Piatsa Gourounaki με το γνωστό σουβλάκι, Coffee Berry γι’ αυτούς που ξέρουν από πραγματικά καλό καφέ και το εστιατόριο Rokoko το οποίο μαζί με τη γνωστή πίτσα θα προσφέρει και γκουρμέ burger στις ίδιες προσιτές τιμές.  Επίσης, αργότερα μέσα στο 2021 προγραμματίζεται να λειτουργήσει για πρώτη φορά στην Κύπρο, το Mailos - The Pasta Project, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της καλής μακαρονάδας.

Με το 80% των συμφωνιών να έχει ήδη κλείσει, αναμένεται ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες συμφωνίες με νέα καταστήματα ένδυσης, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών αλλά και συμφωνίες με καταστήματα τα οποία προϋπήρχαν και θα επαναλειτουργήσουν, όπως το OJO Sun & Glasses.

Το νέο Mall of Engomi θα στεγάζεται σε μία έκταση άνω των 15.000m2, που θα περιλαμβάνει και υπόγειο χώρο στάθμευσης με θέσεις για περισσότερα από 450 οχήματα.

 

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, το επαναλανσάρισμα του ανανεωμένου Mall, συνδυάζεται με το μήνυμα «Enjoy More» και υπόσχεται στον καταναλωτή ότι στο ανανεωμένο Mall of Engomi θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει: More Taste. More Fashion. More Style. More Fun. More family moments. More & More to come.

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Κ. Ιωάννου: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο-Στοχευμένες δράσεις για ανάπτυξη της Δερύνειας
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Επιλεγμένα οικιστικά ακίνητα σε Λεμεσό και Πάφο από την Altamira Real Estate
Τα πολεοδομικά κίνητρα για προσιτή στέγη και όσα πρέπει να ξέρουν οι developers-«Εμφανής η απήχηση του Σχεδίου»
Εκρηκτικό ξεκίνημα για την αγορά καινούργιων διαμερισμάτων και οικιών το 2025-Η ακτινογραφία της Landbank Analytics
Νέα εικόνα για την οδό Τρικούπη στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας (photos)
Συζήτησαν αναπτυξιακή πορεία και επενδυτικές προοπτικές της Λάρνακας ΕΒΕ και Κωνσταντίνος Ιωάννου
Γιάννης Μισιρλής: Κινητήριος δύναμη ανάπτυξης και ευημερίας ο τομέας των ακινήτων
Πράσινο Υπουργικού για συνέχιση σχεδίου επιδότησης εγκλωβισμένων οικογενειών για ανέγερση/επέκταση κατοικίας
Κ. Ιωάννου: Προς μόνιμη λύση για όλους τους εγκλωβισμένους αγοραστές-Ετοιμάζεται τελική πρόταση νόμου