Στην Limassol Marina Ltd το βραβείο Έργο εταιρείας ανάπτυξης γης

Στην εταιρεία Limassol Marina Ltd απονεμήθηκε το βραβείο «Έργο εταιρείας ανάπτυξης γης» στην κατηγορία Ανάπτυξης Γης για το έργο της Μαρίνας Λεμεσού.

Η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί ένα πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Κύπρου έργο, τόσο λόγω του μεγέθους όσο και του προϋπολογισμού του, αλλά και για τις καινοτόμες λύσεις μηχανικής που έχουν εφαρμοστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας. Συνδυάζει οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις, με 650 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής από οκτώ μέχρι 110 μέτρα.  

Με 162 πολυτελή διαμερίσματα, 74 μοναδικές επαύλεις με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού ή άμεση πρόσβαση στην παραλία, προσφέρει επίσης υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διευκολύνσεις, όπως μια ευρεία γκάμα καφεστιατορίων και καταστημάτων, σπα και γυμναστήριο, χώρο επιδιόρθωσης και επισκευής σκαφών, σταθμό καυσίμων, ελικοδρόμιο, πολιτιστικό κέντρο και χώρο στάθμευσης για 750 αυτοκίνητα.

Η Μαρίνα Λεμεσού έχει καθιερωθεί ως ένας περιζήτητος, υπερσύγχρονος προορισμός για επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, εμπλουτίζοντας το τουριστικό προϊόν και καθιστώντας το νησί μας έναν ποιοτικό και ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Αδιαμφισβήτητη είναι ταυτόχρονα η συμβολή της στην εμπορική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Λεμεσού.   

Το αρχιτεκτονικό στυλ της Μαρίνας είναι ξεχωριστά μοναδικό, καθώς ενσωματώνει αρμονικά τα χαρακτηριστικά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού με τα σύγχρονα στοιχεία, αντανακλώντας έτσι την κοσμοπολίτικη αστική ατμόσφαιρα της πόλης.

Ανάδοχος του έργου, το οποίο είναι συμπληρωμένο κατά 98%, είναι η Limassol Marina Ltd, η οποία αποτελείται από τις εταιρείες AVΑΧ S.A, Φραγκούδη & Στεφάνου Λτδ, Cybarco Ltd, LMDC Ltd, G Paraskevaides Λτδ και Stamoland Properties Ltd.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο τα πολυτελή σκάφη της Lilybaeum Yacht
Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)