Νίκος Σιακόλας: Κάνει …comeback στο ΔΣ της CTC

Την επιστροφή του Νίκου Σιακόλα στο Διοικητικό Συμβούλιο της CTC γνωστοποίησε ο Όμιλος με ανακοίνωση του στο ΧΑΚ.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, στο Διοικητικό της Συμβούλιο εισέρχεται ο επί χρόνια νομικός σύμβουλος του συγκροτήματος, Πάμπος Ιωαννίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το ΔΣ παραιτήθηκε το μέχρι πρότινος μέλος, Νικόλας Wilson.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Όμιλος είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του Μάριου Σιακόλα από τις θέσεις του Εκτελεστικού Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου των Δημόσιων Εταιρειών Cyprus Trading Corporation Plc και Ermes Department Stores Plc, καθώς και από τη θέση Μέλους στα Διοικητικά Συμβούλια των προαναφερόμενων εταιρειών.

Ο Νίκος Σιακόλας είχε αποχωρήσει από τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου τον Απρίλιο του 2015, δίνοντας τη σκυτάλη στο γιο του.  Έκτοτε κατείχε τη θέση του Επίτιμου Προέδρου των εταιρειών του Οµίλου Σιακόλα.

 

Δειτε Επισης

Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ
Theo Paphitis: Το success story, το Dragon’s Den και η κατάκτηση της κορυφής του λιανεμπορίου
Η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ISHCCO-Τιμή για το ΕΤΕΚ
Ο Χάρης Χατζησάββας COO της Astras Group of Companies και Astras Oncology Network
Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025
Η συγκινητική βραδιά μνήμης και τιμής για τον Μιχαλάκη Λεπτό...Οραματιστής, μέντορας, σπουδαίος δάσκαλος(pics)