Powered by

Δεν... άγγιξαν τα κυπριακά αεροδρόμια οι μαζικές ακυρώσεις πτήσεων

Κανονικά συνεχίζουν να διεξάγονται οι πτήσεις από και προς τα κυπριακά αεροδρόμια, Λάρνακας και Πάφου παρά τις απανωτές ακυρώσεις πτήσεων διεθνώς που επηρέασαν χιλιάδες επιβάτες σε πολλά αεροδρόμια του κόσμου.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδιδαν ξένα πρακτορεία ειδήσεων, περίπου 6.300 πτήσεις ακυρώθηκαν από αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, με την παραλλαγή Ομικρον να διαταράσσει τα ταξίδια κατά τη διάρκεια των εορτών, καθώς εργαζόμενοι των εταιριών -κυρίως πιλότοι- βρίσκονταν σε καραντίνα.

Διαβάστε εδώ: Η «Όμικρον» προσγείωσε ανώμαλα την αεροπλοΐα

Το κύμα των ακυρώσεων δεν έχει μέχρι στιγμής επηρεάσει την Κύπρο και τη διακίνηση επιβατών. Συγκεκριμένα, πηγές από τη διαχειρίστρια εταιρεία των κυπριακών αεροδρομίων Hermes Airports, ανέφεραν στον ΚΥΠΕ πως μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν ακυρώσεις και δεν παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.  

Δειτε Επισης

Στην Prodea Investments σχεδόν το 100% της MHV-Απέκτησε ποσοστό 20% από την Flowpulse έναντι €92,3 εκατ.
Aegean: Με θετικό πρόσημο και το 2025-Υψηλή ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό
Πετούν τα έσοδα από τον τουρισμό...Αύξηση 35% και στα €148,9 εκατομμύρια το πρώτο δίμηνο
SKY express: Δυναμικό ξεκίνημα για το 2025-Συνεχίζει να κερδίζει έδαφος εντός κι εκτός συνόρων
Το Azia Resort & Spa συνεργάζεται με τον διάσημο σεφ Simon Hulstone
Ταξίδια: Οι δέκα ανερχόμενοι προορισμοί για το 2025-Ανάμεσά τους ένα ελληνικό νησί(vid)
Χ. Παπαχαραλάμπους: Πώς η Κύπρος θα μετατραπεί σε ολόχρονο προορισμό και ο στόχος για τουρισμό από ΗΠΑ και Ινδία
Κ. Κουμής: Αξιοσημείωτες επιδόσεις στις ειδικές μορφές τουρισμού-«Κλειδί» για επιμήκυνση τουριστικής περιόδου
Αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες της Hermes για επέκταση της συνδεσιμότητας της Κύπρου...Οι νέες αγορές-στόχοι
Αυξημένες οι αφίξεις και οι διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας τον Φεβρουάριο