Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Δυναμική παρουσία των Public στο Nicosia Book Festival

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Κύπρο, συμμετέχει δυναμικά στο Nicosia Book Fest 2021 που επιστρέφει ανανεωμένο στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021, στο Πάρκο της Ακρόπολης, στη Λευκωσία.

Η αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού δίνει ξανά το παρών της στη διοργάνωση που έγινε θεσμός, διαθέτοντας τα δημοφιλέστερα ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία στο χώρο της με τους επισκέπτες του φεστιβάλ να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οποιοδήποτε βιβλίο και να πάρουν το δεύτερο στη μισή τιμή!

Στο διήμερο που θα διαρκέσει το φεστιβάλ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για αγαπημένα βιβλία και νέες κυκλοφορίες ενώ παράλληλα θα μπορεί να γνωρίσει από κοντά σημαντικούς συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το φεστιβάλ θα ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες στις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Στο χώρο του φεστιβάλ μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις συναρπαστικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια και παρουσιάσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά.

Η είσοδος στο φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες τις επιμέρους δράσεις είναι εντελώς δωρεάν. Η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο με την προσκόμιση safepass από τις τρεις ελεγχόμενες εισόδους στο πάρκο.

Τα Public για άλλη μια φορά δείχνουν την έμπρακτη στήριξη τους στο βιβλίο και καλούν το φιλαναγνωστικό κοινό σε μια εκδήλωση γεμάτη με εκατοντάδες τίτλους, γνώση και διασκέδαση.

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
ΠτΔ: Επιβεβαιώνεται η πορεία προόδου-Οι οίκοι αξιολόγησης αναγνωρίζουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό
Ο Κεραυνός για την αναβάθμιση-«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την οικονομία με υπεύθυνο τρόπο»
Θετικά μαντάτα από Fitch με αναβάθμιση της προοπτικής της κυπριακής οικονομίας σε θετική
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
Πιάνουμε τα προαπαιτούμενα για τις δόσεις μας από το Ταμείο Ανάκαμψης-«Το προσεγγίζω ως ένα μνημόνιο»
Πράσινο Βουλής σε συμπληρωματικές πιστώσεις άνω των €390 εκατ. στον προϋπολογισμό
Κέρδη για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στο ΧΑΚ
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011 η ανεργία στην Κύπρο-Υποχώρησε στο 5,8%