Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Gloria Jeans Cafe: Περήφανος υποστηρικτής της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων εντείνει τις προσπάθειες της για ακόμα μια χρονιά να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει, αλλά και να κινητοποιήσει την κοινωνία αναφορικά με το ασφαλές παιχνίδια και προστασία του κοινού από τις συνέπειες της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια, διοργανώνοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι 10 Οκτωβρίου 2021.

Η τέταρτη Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί κάτω από το σύνθημα «Θέτουμε όρια, απολαμβάνουμε το παιχνίδι» στέλνοντας το μήνυμα ότι η ασφαλής συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια προϋποθέτει ότι το άτομο που θα αποφασίσει να συμμετάσχει σε αυτά, θα το πράξει χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό του ή τους γύρω του. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν δράσεις και εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κύπρο με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, όπως: παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια κ.α.

Θερμοί υποστηρικτές στην όλη προσπάθεια της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, τα Gloria Jeans Café. Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού σε όλα τα Gloria Jeans Café το κοινό μπορεί να ενημερωθεί, μέσω σχετικού έντυπου υλικού, για όλες τις δράσεις και ενέργειες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων για το ασφαλές στοίχημα.

Πληροφορίες για το Ασφαλές Παιχνίδι, αλλά και για τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sgw.cy

Δειτε Επισης

Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)
Volcano Stores: Παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2023