Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

ΟΕΒ: Καλεί τα μέλη να καταβάλουν τις εισφορές στο SISnet

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), ενημερώνει τα Μέλη της ότι οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχουν εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, εργοδότες και αυτοτελώς εργαζόμενοι καλούνται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι σε θέση να καταβάλουν τις εισφορές, οι μεν για την μήνα Σεπτέμβριο και οι δε για το τρίτο τρίμηνο του 2021, μέσω του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SISnet.

Εισφορές εκτός του συστήματος θα επιτρέπονται μόνο για όσες έχει λήξει η προθεσμία καταβολής τους.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνουν ότι αν και το Διαδικτυακό  Σύστημα Πληρωμής Εισφορών SISnet για είσπραξη εισφορών για τις οποίες  δεν έχει λήξει η προθεσμία καταβολής τους βρίσκεται σε λειτουργία, εντούτοις παρατηρήθηκε ότι υπάρχουν περιπτώσεις εργοδοτών και αυτοτελώς εργαζομένων που συνεχίζουν να καταβάλλουν τις τρέχουσες εισφορές τους εκτός του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SΙSnet.

Συνεπώς, καλούνται οι πιο πάνω εργοδότες και αυτοτελώς εργαζόμενοι όπως, άμεσα, προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι σε θέση για μεν τους εργοδότες, να καταβάλουν έγκαιρα τις τρέχουσες εισφορές  για τον μήνα Σεπτέμβριο 2021 μέσω του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SΙSnet μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2021 και για δε τους αυτοτελώς εργαζόμενους, να καταβάλουν τις τρέχουσες εισφορές τους για το τρίτο τρίμηνο του 2021 (Τ3/2021) μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2021 μέσω του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SISnet. Εισφορές για τις οποίες δεν έχει λήξει η προθεσμία καταβολής τους δε θα εισπράττονται εκτός του Διαδικτυακού Συστήματος SISnet.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του IN Business: Οι βραβευθέντες των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards
Μαρίνα Χατζημανώλη: Μεγάλη επιτυχία η επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του ΔΝΟ
Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο-Επανεξελέγη στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Στην 1η θέση του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού η Ελλάδα
Η πράσινη μετάβαση και οι στόχοι της Ε.Ε. σε ημερίδα του Ινστιτούτου Κύπρου
Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA δέχεται νέες αιτήσεις για startups
Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώνουν δυνάμεις
ΙδΕΚ: Αυξημένο ενδιαφέρον για το Disrupt-Νέα καταληκτική ημερομηνία και επιπρόσθετος προϋπολογισμός
Εθελοντική αιμοδοσία από την Imperio