Ένα νέο απολαυστικό επιδόρπιο στη LIDL ΚΥΠΡΟΥ

Το επιδόρπιο γιαουρτιού Quark με φρούτα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων της Lidl Κύπρου, χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και μετά από κάθε γεύμα. 

Ξεχωρίζει για τον μοναδικό συνδυασμό θρεπτικής αξίας και απόλαυσης. Κυκλοφορεί σε τρεις υπέροχες γεύσεις, φράουλα, ροδάκινο και βατόμουρο, δημιουργώντας μια απρόσμενη δροσιστική εμπειρία, η οποία δεν σταματάει εδώ. 
 
Το επιδόρπιο γιαουρτιού Quark δίνει την κατάλληλη ενέργεια, που αναζητάς μέσα στην ημέρα για να ξεκινήσεις ευχάριστα, αφού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά.
 
Η βελούδινη υφή του, τα θρεπτικά συστατικά του και η υπέροχη γεύση του, δημιουργούν το ιδανικό επιδόρπιο που θα σου χαρίσει ευεξία. Αναζητήστε το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού Quark στην αγαπημένη σας γεύση στα καταστήματά Lidl Κύπρου. 

Για όλο το έτος 2020 θα προστίθενται νέοι κωδικοί στα ράφια στα καταστήματά της Lidl Κύπρου εμπλουτίζεται διαρκώς, ώστε όλοι οι πελάτες να γνωρίζουν συνεχώς νέα προϊόντα από τη Κύπρο και το εξωτερικό.


Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει στο κυπριακό κοινό μία συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εξασφαλίζοντας πάντα υψηλή ποιότητα.

 

Δειτε Επισης

Carlsberg Κύπρου: Διαγωνισμός με προορισμό την Ιαπωνία-Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε το ταξίδι
Η μπύρα που ήπιαμε στην Κύπρο τον Μάιο και η εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών
Κλείδωσε η ημερομηνία για το e-kalathi...Επίσημη πρώτη εντός της ερχόμενης εβδομάδας
Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει ενεργό ρόλο για προστασία του περιβάλλοντος
Τα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Αθανασίου συζήτησαν ΣΥΒΙΑΑ, Υπουργείο Ενέργειας και Δήμος Αμαθούντας
Διάταγμα για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων σε καθεστώς ανάκλησης-Οι κατηγορίες αυτοκινήτων που αφορά
LUNO Coffee: Επεκτείνει τη γκάμα του με νέα premium σειρά καψουλών
Σημαντικά αυξημένες οι πωλήσεις των καταστημάτων Jumbo στην Κύπρο τον Μάιο
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΚΕΟ-Παραμένει στην προεδρία ο Ιωάννης Χαριλάου
Υπό νομοτεχνική επεξεργασία νομοθετήματα για λειτουργία γενικών καταστημάτων-Πότε θα κατατεθούν στη Βουλή