Υπεραγορές: Φοράτε μάσκα για σας και για τους εργαζόμενούς μας

Ο ΠΑΥΣΠΕ στο πλαίσιο της ανοικτής γραμμής επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας που καθιέρωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας επικοινωνεί και πάλι με τους Κύπριους καταναλωτές στην προσπάθεια του να συμβάλλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19 και μιας πιθανής αναζωπύρωσης της πανδημίας.

«Μετά τα τελευταία κρούσματα καλούμε όλους τους συμπολίτες μας όπως και στην αρχή της υγειονομικής κρίσης να επιδείξουν για ακόμη μια φορά ατομική και συλλογική ευθύνη και υπευθυνότητα κάτι το οποίο όλοι μαζί πράξαμε από την αρχή της πανδημίας και είχαμε καταφέρει να εξαλείψουμε το  covid-19 σε σύντομο χρονικό διάστημα μπροστά από όλες τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει ο Σύνδεσμος Υπεραγορώ, εξηγώντας ότι είναι κρίμα αυτές οι θυσίες και η προσπάθεια από όλους να πάει χαμένη. 

«Για αυτό το λόγο τώρα είναι η ώρα να ανασυνταχτούμε και να πορευτούμε  όλοι μαζί για ακόμη μια φορά ενάντια στο   covid-19 αφήνοντας πίσω μας όποια χαλάρωση επήλθε το τελευταίο διάστημα», προσθέτει.

Με γνώμονα πάντα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας ο ΠΑΣΥΠΕ καλεί όλο τον κόσμο όπως εφαρμόσει πλήρως  και πιστά όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, παρακαλώντας τους συμπολίτες μας καταναλωτές όπως ευλαβικά και με πάσα αυστηρότητα εφαρμόζουν το νέο διάταγμα που αφορά την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου σε υπεραγορές πρώτιστα για την προστασία της υγείας τους αλλά και των εργαζομένων σε υπεραγορές, καθώς επίσης και για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας σύγχυσης και επιβολής προστίμων.

«Από την πλευρά τη δική μας διαβεβαιώνουμε για ακόμη μια φορά ότι η αξία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής είναι πάνω από οποιονδήποτε οικονομικό μέγεθος. Για αυτό συνεχίζουμε με τη πιστή τήρηση και εφαρμογή όλων των μέτρων για την προστασία των καταναλωτών και εργαζομένων μας χωρίς καμιά χαλάρωση και εφησυχασμό», επισημαίνουν οι υπεραγορές.

«Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», τονίζει καταληκτικά ο ΠΑΣΥΠΕ.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Το διάταγμα (pics)
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης