powered by

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μακαρίου

Κλείνει το Σάββατο 1η Αυγούστου μέχρι το πρωί (6:00 π.μ) της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2020 η συμβολή των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα για εργασίες που αφορούν το έργο της ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου.
 
Οι εργασίες είναι εξαιρετικής σημασίας αφού αφορούν τη σύνδεση των υπόγειων δικτύων υποδομών (ΣΑΛ, όμβριων υδάτων, CYTA, ΑΗΚ) στον κόμβο Μακαρίου-Σπύρου Κυπριανού-Διγενή Ακρίτα. Ο Δήμος Λευκωσίας επέλεξε όπως οι εργασίες αρχίσουν αυτή την περίοδο που η τροχαία κίνηση στη Λευκωσία είναι αισθητά μειωμένη και έχει εξασφαλίσει την πλήρη συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τα συνεργεία του εργολάβου που θα εργάζονται με εκτεταμένο ωράριο για να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες εργασίες εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.
 
Οι εργασίες θα διεξαχθούν σε τρεις μικρότερες φάσεις κατά τις οποίες θα ισχύουν διαφορετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως ακολούθως:
 
Φάση Α: 1 – 3 Αυγούστου
Κατά τη διάρκεια των εργασιών η φωτοελεγχόμενη συμβολή της Μακαρίου, Σπύρου Κυπριανού, Διγενή Ακρίτα θα παραμείνει κλειστή για όλες τις κινήσεις, ενώ θα επιτρέπεται η κίνηση προς την οδό Κρήτης μέσω της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα.
 
Φάση Β: 3 – 8 Αυγούστου
Στη δεύτερη φάση των εργασιών τμήμα του κόμβου θα δοθεί στην κυκλοφορία. Θα επιτρέπονται οι κινήσεις από Μακαρίου προς Σπύρου Κυπριανού, από Διγενή Ακρίτα προς Μακαρίου και από τη Διγενή Ακρίτα προς την οδό Κρήτης. Οι κινήσεις από την Σπύρου Κυπριανού προς τη Διγενή Ακρίτα και από τη Μακαρίου προς τη Διγενή Ακρίτα δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 

Φάση Γ: 8 – 13 Αυγούστου 

Κατά την τελική φάση των εργασιών όλες οι κινήσεις από Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα και αντίστροφα, οι κινήσεις από Μακαρίου προς Σπύρου Κυπριανού, Διγενή Ακρίτα και Κρήτης καθώς και η διακίνησης από Διγενή Ακρίτα προς την οδό Κρήτης δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν.


 
Οι εναλλακτικές πορείες της τροχαίας κίνησης φαίνονται στο χάρτη που επισυνάπτεται.
 
Ο Δήμος Λευκωσίας απολογείται για την ταλαιπωρία και καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.

 

 

Δειτε Επισης

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης-Ο αριθμός των χορηγιών, οι κατηγορίες και τα ποσά (πίνακες)
Νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης ύψους €2,5 εκατ. ενέκρινε το Υπουργικό-Πόσες χορηγίες θα δοθούν
Demetra: Η απόδοση πέραν κάθε προσδοκίας, η συγκυρία που ευνοούσε την έξοδο και η επιτυχής αποεπένδυση από Ελληνική
Έλλειψη προσωπικού και οι προκλήσεις του κατασκευαστικού τομέα σε συνάντηση ΟΣΕΟΚ με Γιάννη Παναγιώτου
Ανοίγει τις πόρτες του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας-Τα ημερήσια τέλη και τα seasonal
Συνεχίζει την πτωτική πορεία η ανεργία στην Κύπρο-Τα δημογραφικά δεδομένα των ανέργων
Paphos Hills: Κάθοδος της Brown Hotels στην Κύπρο με το ολοκαίνουργιο τετράστερο ξενοδοχείο (pics)
Τα μερίδια αγοράς σε μια ασφαλιστική βιομηχανία σε τροχιά νέων ισορροπιών με εξαγορές και συγχωνεύσεις
Alpha Bank: Στα €205 εκατ. το τίμημα για την εξαγορά της AstroBank-Η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα στην Κύπρο
Νέα τραπεζική δύναμη-Έπεσαν υπογραφές για τη συμφωνία πώλησης της AstroΒank στον Όμιλο Alpha Bank