Powered by

Ρόδον: Συμφωνία δημόσιας χρηματοδότησης με το Υφυπουργείο Τουρισμού

Σε υπογραφή Συμφωνίας Δημόσιας Χρηματοδότησης με το Υφυπουργείο Τουρισμού προχώρησε η Εταιρεία Αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος» Δημόσια Λτδ» και αφορά το «σχέδιο χορηγιών επενδύσεων εμπλουτισμού και εκσυγχρονισμού του τουριστικού προϊόντος για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Η συμφωνία αφορά την αίτηση που υποβλήθηκε από την Εταιρεία στις 25/9/2017 με αριθμό Σ.Χ/1, για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του Ξενοδοχείου Ρόδον που ολοκληρώνεται πλήρως εντός του τρέχοντος έτους.

Τηρούμενων των όρων και υποχρεώσεων της συμφωνίας, η Εταιρεία θα εισπράξει χορηγία ύψους μέχρι και το ποσό των €642.000 (εξακόσιες σαράντα δύο χιλιάδες ευρώ) που θα καταβληθεί σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του Οδηγού Εφαρμογής του Σχεδίου.

Ως εκ τούτου, το ποσό αυτό που αναμένεται να εισπραχθεί εντός του έτους 2020, θα μειώσει αναλογικά τον συνολικό δανεισμό της Εταιρείας.

Δειτε Επισης

Aegean: Με θετικό πρόσημο και το 2025-Υψηλή ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό
Πετούν τα έσοδα από τον τουρισμό...Αύξηση 35% και στα €148,9 εκατομμύρια το πρώτο δίμηνο
SKY express: Δυναμικό ξεκίνημα για το 2025-Συνεχίζει να κερδίζει έδαφος εντός κι εκτός συνόρων
Ταξίδια: Οι δέκα ανερχόμενοι προορισμοί για το 2025-Ανάμεσά τους ένα ελληνικό νησί(vid)
Χ. Παπαχαραλάμπους: Πώς η Κύπρος θα μετατραπεί σε ολόχρονο προορισμό και ο στόχος για τουρισμό από ΗΠΑ και Ινδία
Κ. Κουμής: Αξιοσημείωτες επιδόσεις στις ειδικές μορφές τουρισμού-«Κλειδί» για επιμήκυνση τουριστικής περιόδου
Αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες της Hermes για επέκταση της συνδεσιμότητας της Κύπρου...Οι νέες αγορές-στόχοι
Αυξημένες οι αφίξεις και οι διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας τον Φεβρουάριο
Τα Coffeehouse παρουσιάζουν το νέο 100% Arabica Specialty Blend
Επέστρεψε πλήρως ανακαινισμένο το Yianna Marie στον Πρωταρά