powered by

Το νέο κτήριο στολίδι της Λάρνακας (photos)

Επένδυση που ξεπερνά τα €3 εκατ. τροχοδρομούν Κύπριος και ξένος επενδυτής στο κέντρο της Λάρνακας.
 

Συγκεκριμένα πριν από λίγες εβδομάδες όπως πρώτο αποκάλυψε το InBusinessNews, προχώρησαν στην αγορά από την Gordian Holdings του κτηρίου που στέγαζε για αρκετά χρόνια τον Φόρο Εισοδήματος στην Λάρνακα, με στόχο να το ανακαινίσουν πλήρως και να το μετατρέψουν σε ένα υπερσύγχρονο Business Centre.


Το κτήριο όπως πληροφορείται το InBusinessNews, θα είναι ενεργειακής απόδοσης Α και θα έχει 1.750 τ.μ, καθαρούς χώρους ενοικίασης.
 
Το έργο ανακαίνισης όπως μας ανέφεραν αρμόδιες πηγές, αναμένεται να αρχίσει μόλις εκδοθούν οι άδειες με στόχο να είναι έτοιμο με τις αρχές του 2021.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με οργανισμούς για ενοικίαση ολοκλήρου του κτιρίου που βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στην πόλη του Ζήνωνα .  
 
Σύμβουλος των αγοραστών για το deal ήταν η Polys Kourousides & Associates LLC και Νομικοί του Σύμβουλοι η Sizinos & Associates LLC.

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»
Έπεσαν οι υπογραφές για τη δεύτερη φάση έργων ΣΒΑΚ στη Λεμεσό-Αγγίζει τα €3 εκατ. το κόστος
Σταθερή ανάκαμψη για τα high end ακίνητα-Συναλλαγές €0,5 δισ. το 2024
Προχωρά το σχέδιο «ΚτίΖΩ»-Υπό κατεδάφιση 20 πολυκατοικίες, προβλήματα με ενοίκους στο Στρόβολο
Δημόσια Έργα: Το ΤΑΥ αρμόδιο για μονιμοποίηση δρόμου κάτω από τη γέφυρα Καλαβασού
Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά
Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση