powered by

Ικανοποίηση ΟΣΕΟΚ για το νέο κυβερνητικό πακέτο στήριξης της επιχειρηματικότητας

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (ΟΣΕΟΚ) χαιρετίζει με ικανοποίηση το νέο πακέτο στήριξης της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας γενικότερα, το οποίο παρουσιάστηκε χθες από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη. 
 
Ανακοίνωση της ΟΣΕΟΚ αναφέρει ότι «η άμεση προώθηση ώριμων αναπτυξιακών έργων ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη περίοδο προκήρυξης τους, με βάση τον προϋπολογισμό, ικανοποιεί πάγιο αίτημα της Ομοσπονδίας μας σε περιόδους κρίσεων, για συνέχιση της αδιάλειπτης λειτουργίας του κατασκευαστικού τομέα και της αποφασιστικής συμβολής του, στο ΑΕΠ και στον τομέα της απασχόλησης».
 
Προσθέτει ότι «η έγκαιρη ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά με απευθείας χορηγία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, καθησυχάζει τη μεγαλύτερη ανησυχία του εργοληπτικού κόσμου, για την επικείμενη έλλειψη της οποίας, η ΟΣΕΟΚ είχε προειδοποιήσει ενόψει της επερχόμενης οικονομικής κρίσης, ένεκα της πανδημίας του κορωνοϊού».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έτσι έγινε το «Σπύρος Κυπριανού»... Ξενάγηση στους πλήρως αναβαθμισμένους χώρους του σταδίου(pics)
Μειώνονται οι άδειες οικοδομής, αλλά αυξάνεται η αξία και το εμβαδόν τους
Αλ. Βαφεάδης: Πολύ χαμηλότερο το κόστος αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού» από τα οφέλη-«Αξίζει κάθε ευρώ που ξοδεύτηκε»
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης