Powered by

Και η Brussels Airlines ξανανοίγει τα «φτερά» της

Την επαναφορά ορισμένων από τις πτήσεις της ανακοίνωσε και η αεροπορική εταιρεία Brussels Airlines, με αφετηρία τη 15η Ιουνίου.

Η βελγική εταιρεία σχεδιάζει μειωμένο αριθμό πτήσεων που θα αυξάνεται σταδιακά ανάλογα με τη ζήτηση της αγοράς και την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι το δίκτυο που θα εξυπηρετηθεί θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες. 

Εν αναμονή της επαναλειτουργίας, η εταιρεία πρόσθεσε ότι «έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης της υγείας για την προστασία των επιβατών και του προσωπικού της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού».

Η Brussels Airlines, η οποία εξυπηρετούσε περισσότερους από 80 προορισμούς πριν από την κρίση, ανέστειλε τις πτήσεις στις 21 Μαρτίου καθώς η πανδημία εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη.

Η εταιρεία, θυγατρική του γερμανικού ομίλου Lufthansa, τόνισε ότι χάνει από τότε ένα εκατομμύριο ευρώ την ημέρα. Η Brussels Airlines έχει ήδη ανακοινώσει σχέδια για τον περιορισμό του στόλου της κατά 30% και του εργατικού της δυναμικού κατά 25%.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr 

Δειτε Επισης

Σύνοδος Kορυφής Ε.Ε.-Κίνας την Πέμπτη με επίκεντρο τις εμπορικές σχέσεις-Στο Πεκίνο Κόστα, Φον ντερ Λάιεν
Καθήλωση αεροσκαφών Alaska Airlines λόγω προβλημάτων συστήματων πληροφορικής
Θέλει να γίνει παράγοντας ενεργειακής ασφάλειας και κινητήρια δύναμη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας η Βουλγαρία
Αγώνας δρόμου από Ιαπωνία για εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ-Συνομιλίες σε υπουργικό επίπεδο
Επιβεβαιώνει την αξιολόγηση ΑΑΑ με σταθερή τάση για ESM και EFSF ο DBRS
Στην...αναμονή η αγορά εργασίας των ΗΠΑ-«Δεν προσλαμβάνουν, δεν απολύουν, απλώς παρακολουθούν»
Σήμα κινδύνου από ΔΝΤ για τις εμπορικές εντάσεις...Επισκιάζουν τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές
Κάμψη στην κατασκευαστική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη τον Μάιο-Αύξηση σε ετήσια βάση
Φρ. Μερτς: Οποιαδήποτε δασμολογική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ε.Ε. θα είναι ασύμμετρη
Εγκρίθηκε το 18ο πακέτο κυρώσεων Ε.Ε. κατά της Ρωσίας-Ήρε το βέτο η Σλοβακία