Powered by

Ενιαίο Τουριστικό Μέτωπο Κύπρου-Ελλάδας με εκπτώσεις 40%!

Πιέσεις για δημιουργία ενιαίου τουριστικού μετώπου Κύπρου-Ελλάδος με στόχο την εξασφάλισή τουριστών από τη μία χώρα στην άλλα προωθούν σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του InBusinessNews αρμόδιοι τουριστικοί φορείς των δύο χωρών.
 
Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να «εκμεταλλευτούν» οι δύο χώρες την καλή διαχείριση των δύο χωρών σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ώστε να προσφερθούν τουριστικά πακέτα αρχής γενομένης από τα μέσα Ιουνίου σε διάφορους προορισμούς με εκπτώσεις που θα φθάνουν μέχρι και το 40%.
 
Κοινωνοί των εξελίξεων είναι και αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις από τα αεροδρόμια Κύπρου και Ελλάδος οι οποίες επέδειξαν προθυμία για παραχώρηση σημαντικών εκπτώσεων με την προϋπόθεση ότι οι πτήσεις που θα πραγματοποιούν θα είναι με γεμάτα αεροπλάνα.
 
Ήδη μεγάλη αεροπορική εταιρεία σε επικοινωνία που είχε με ταξιδιωτικούς πράκτορες της Κύπρου, εξέφρασε πρόθεση για παραχώρηση εισιτηρίων τους καλοκαιρινούς μήνες προς ελληνικές μεγαλουπόλεις και νησιά με κόστος που δεν θα ξεπερνά τα €100.
 
Στις σκέψεις των αρμοδίων φορέων είναι να προστεθεί στο ενιαίο τουριστικό μέτωπο και το Ισραήλ το οποίο έκανε επίσης καλή διαχείριση στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
 
Στην ουσία οι αρμόδιοι θεωρούν πως αν γίνει συντονισμένα αυτή η προσπάθεια θα μπορούσαν τα αεροπλάνα να πραγματοποιούν πτήσεις με γεμάτες όλες τις θέσεις και όχι με μορατόριουμ θέσεων με αποτέλεσμα να μετακυλήσουν και σημαντική έκπτωση στα τελικά πακέτα που θα προσφέρουν.
 
Οι αρμόδιοι φορείς αναμένουν επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση για το άνοιγμα των κυπριακών αεροδρομίων, το οποίο κατά την εκτίμηση τους θα μπορούσε να επιστρέψει στην κανονικότητα στα μέσα Ιουνίου.

Δειτε Επισης

Lordos Hotels: Στα σκαριά η ανακαίνιση του Golden Bay-Οι επενδύσεις που έγιναν στα ξενοδοχεία του ομίλου
Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου για την διετία 2025-2027 ο Μιχάλης Μίτας
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
«Αποκαλύφθηκε» το Palm Beach Resort...Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του έργου (pics)
Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού «Scan & Win» της Emirates-Mια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο Ντουμπάι
Μαρίνα Αγίας Νάπας και Μαρίνα Παραλιμνίου σε κοινή γραμμή πλεύσης...Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
Η φιλοσοφία του Palm Beach Resort...Η αρχιτεκτονική, ο εσωτερικός σχεδιασμός και ένα έργο που αλλάζει την Λάρνακα
Θάνος Μιχαηλίδης: Ανοίγει το καλοκαίρι του 2026 το Palm Beach Resort-Μεγάλη τιμή η συνεργασία με την Premium Access
Shaul Keinan: Συνήθως βλέπουμε αριθμούς και επενδυτική δυναμική, αλλά...Η πραγματική αξία του Palm Beach Resort
Bean Bar: Απογειώνει το καλοκαίρι με τέσσερις 100% χυμούς φρούτων