Altamira: 7 νέα σπίτια και δύο διαμερίσματα προς πώληση (pics)

7 νέα σπίτια και 2 διαμερίσματα ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira. Τα πέντε από τα ακίνητα βρίσκονται στην επαρχία Λευκωσίας, δύο στην επαρχία Λάρνακας, ένα στην επαρχία Λεμεσού και ένα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.  
 
Αναλυτικά:
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 6 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ €640.000
Διώροφη κατοικία με πισίνα σε μια ελκυστική τοποθεσία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λάρνακας, σε απόσταση περί τα 870 μέτρα βορειοδυτικά του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης και περί τα 250 μέτρα βόρεια της λεωφόρου Φανερωμένης. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου.  Επιπλέον, η παραλία των «Φοινικήδων» και του «Μακένζυ» βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.
 
Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2003 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, πλυσταριό και καλυμμένη βεράντα. Ο όροφος διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια (τα δύο με αποχωρητήριο/ντους), μπάνιο, καθιστικό και σάουνα. Στο υπόγειο υπάρχει δωμάτιο, αποχωρητήριο/ντους, αποθήκη και μηχανοστάσιο. Το εμβαδό των εσωτερικών ανέρχεται σε 360 τ.μ. (περίπου), του υπογείου σε  120 (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 8 τ.μ. (περίπου).
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ €230.000
Διατίθενται τα 5/6 μερίδια τεμαχίου τα οποία αποτελούνται από χωράφι και διώροφη κατοικία με υπόγειο. Το ακίνητο βρίσκεται στην Κοινότητα Εργάτες της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 175 μέτρα νότια του κέντρου της κοινότητας και περί τα 310 μέτρα νότια του Δημοτικού Σχολείου Εργατών. Το ακίνητο διαθέτει καλές προσβάσεις προς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες καθώς και στα γειτονικά χωριά. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2006 και βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του ακινήτου. Στο ισόγειο διαθέτει ενιαίο χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας και σαλονιού και μια τουαλέτα ξένων. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το κυρίως με ντους/αποχωρητήριο) και ένα κοινό λουτρό με τουαλέτα. Στο υπόγειο υπάρχουν χώροι στάθμευσης και αποθήκη. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 155 τ.μ. (περίπου), του υπογείου σε 105 τ.μ. (περίπου) και της γης σε 1526 τ.μ. (περίπου).
 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΑ €220.000
Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον Πρωταρά, σε απόσταση περί τα 280 μέτρα νότια της παραλία Αγίας Τριάδος και περί τα 390 μέτρα βορειοανατολικά της λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο. Η κατοικία είναι ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως τράπεζες, εστιατόρια, φούρνους, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Οι κατοικία είναι μέρος του συγκροτήματος «ASTIPALEA» δυναμικότητας 27 κατοικιών το οποίο ανεγέρθηκε πριν 14 χρόνια περίπου. Βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και αυλή 99 τ.μ. Στον όροφο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με αποχωρητήριο ντους. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστούν και να αποφέρουν καλό εισόδημα.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΟΚΛΗΝΗ €200.000
Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή στην κοινότητα Ορόκληνη, της επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 360 μέτρα νότια από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακα-Αγία Νάπα, περί τα 240 μέτρα βορειοανατολικά από τη γραφική Λίμνη Ορόκληνης και περί τα 775 μέτρα βορειοδυτικά από τις παραλίες της περιοχής. Τοποθετείται κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Επιπλέον διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο καθώς και στην τουριστική περιοχή Ορόκληνης.
Η κατοικία βρίσκεται εντός του κτηριακού συγκροτήματος με την ονομασία  ‘Voroklini Gardens’ το οποίο αποτελείται από είκοσι δύο ανεξάρτητες διώροφες κατοικίες. Η κατοικία φέρει αριθμό θύρας  17 και είναι ηλικίας 12 χρονών περίπου.
 
Αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο με καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία και ένα αποχωρητήριο. Ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα δωμάτιο γραφείου και κοινό δωμάτιο μπάνιου με αποχωρητήριο.  Εξωτερικά διαθέτει μεγάλη αυλή και πισίνα εμβαδού περί τα 60τμ.  Το ακίνητο έχει εμβαδόν 145τμ κλειστού χώρου, 17τμ καλυμμένες βεράντες και 40τμ ακάλυπτες βεράντες. Σημειώνεται ότι υπολείπονται εργασίες για ανακαίνιση της κατοικίας, όπως μπογιάτισμα, εγκατάσταση εξωτερικών θυρών κα. Η κατοικία είναι κατάλληλη τόσο για ιδιοχρησία όσο και για εκμετάλλευση (ενοικίαση) αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα και να αποφέρουν εισόδημα.
 
ΔΥΟ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΜΕΤΟΧΟ €194.000
Δύο μεζονέτες δύο υπνοδωματίων σε μια ήσυχη τοποθεσία στην Κοινότητα Παλαιομέτοχο της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση περί το 1.2 χλμ. βορειοανατολικά του κέντρο της κοινότητας και περί τα 255 μέτρα δυτικά του κύριου δρόμου Κοκκινοτριμιθιάς - Παλαιομέτοχο. Τα ακίνητα απολαμβάνουν πολύ καλές προσβάσεις προς όλες απαραίτητες παροχές και τα γειτονικά χωριά.
Πρόκειται για τις μεζονέτες με αρ. θύρας 95Β (88 τ.μ., €96.000) και 95Γ (90 τ.μ., €98.000) οι οποίες ανεγέρθηκαν περί το 2011 και βρίσκονται σε καλό επίπεδο συντήρησης.
Κάθε μεζονέτα αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό/κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Επιπλέον, διαθέτουν και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και αυλή. Τα ακίνητα δεν διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας. Η μεζονέτα με αριθμό 95Γ κατέχεται. 
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ €105.000
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην Ενορία Άγιοι Ομολογητές του Δήμου Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 135 μέτρα νότια των φώτων τροχαίας της συμβολής των λεωφόρων Γρίβα Διγενή – Προδρόμου και σε κοντινή απόσταση δυτικά του ποταμού «Πεδιαίου». Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καταστήματα, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτηρίου και το επίπεδο συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια και 2 καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών ανέρχεται σε 101 τ.μ και των καλυμμένων βεραντών σε 13 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ €95.000
 
Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε εξαιρετική τοποθεσία στην Ενορία Άγιοι Ομολογητές του Δήμου Λευκωσίας, σε πολύ κοντινή απόσταση δυτικά της λεωφόρου Νίκης και περί τα 170 μέτρα βόρεια του Λυκείου Ακροπόλεως. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια, πάρκα κλπ. Επιπλέον, το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες. Επιπλέον, διαθέτει δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο ημιυπόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 83 τ.μ. (περίπου). Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κενό και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με καλή απόδοση.
 
ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑ ΟΡΕΙΝΗΣ €55.000
Το ακίνητο προς πώληση αποτελεί μια διώροφη παραδοσιακή κατοικία η οποία βρίσκεται στην κοινότητα Πέρα (Ορεινής) της επαρχίας Λευκωσίας. Το ακίνητο τοποθετείται στο κέντρο της κοινότητας περί τα 120 μέτρα βορειοανατολικά από την εκκλησία της Παναγίας και βρίσκεται περί τα 250 μέτρα δυτικά από τον συνδετικό δρόμο Πέρα - Καμπία. Η άμεση περιοχή του ακίνητου είναι καθαρά οικιστική και αποτελείται από κατοικίες μεγάλης ηλικίας συνεχούς δόμησης καθώς και από ορισμένα αγροτουριστικά καταλύματα. Το οδικό δίκτυο της περιοχής αποτελείται από στενά δρομάκια. Η κατοικία είναι διώροφη, παραδοσιακής κατασκευής με πλυνθάρι και στέγη με ξύλο και κρεμμύδι. Η κατοικία είναι διατηρητέα όμως χρειάζεται συντήρηση και αναπαλαίωση. Το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας είναι περί τα 190τ.μ.. Το κτήμα έχει εμβαδόν γης περί τα 188τ.μ και εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Η1.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ €30.000
Παραδοσιακή ισόγεια κατοικία στην Κοινότητα Άγιος Γεώργιος του Δήμου Λεμεσού, σε απόσταση περί τα 55 μέτρα βορειοανατολικά του κέντρου της κοινότητας και περί τα 65 μέτρα νοτιοδυτικά του κύριου δρόμου της κοινότητας. Το ακίνητο διαθέτει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά. Η κατοικία αποτελείται από δύο δωμάτια και αποχωρητήριο. Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του τεμαχίου με εμβαδό γης περί τα 125 τ.μ. (περίπου).  Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 52 τ.μ (περίπου). Η κατοικία είναι κενή.
 
Σημειώνεται ότι τα ακίνητα πιθανόν να υπόκεινται σε ΦΠΑ.

Δειτε Επισης

Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα