Ψηφιακή αλληλεγγύη από την CL8

H CL8 έχει ενταχθεί στην πλατφόρμα Ψηφιακής Αλληλεγγύης, την πρωτοβουλία που ανέλαβε το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Η πρωτοβουλία αυτή αναλήφθηκε για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις και τα άτομα που επηρεάζονται από τα περιοριστικά μέτρα που λήφθησαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών είτε με μειωμένο κόστος είτε δωρεάν για όσο διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα αναχαίτισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
 
Η CL8 δεν μπορούσε παρά να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία αυτή προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες Colocation σε εταιρείες που χρειάζονται να φιλοξενήσουν την υποδομή τους σε ένα αξιόπιστο Data Center και δωρεάν out of the box υπηρεσίες υλοποίησης για να αξιοποιήσει τη δέσμευση της Microsoft για δωρεάν Office 365 E1. Η προσφερόμενη σουίτα υπηρεσιών Office 365 Ε1 διαθέτει, μεταξύ άλλων, κόμβο τηλε-συνεργασίας για συνομιλίες, ανταλλαγή περιεχομένου και τηλεδιασκέψεις με ήχο και εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Microsoft Teams), υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Microsoft Exchange Online), εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου (Microsoft SharePoint Online), αποθήκευση και διαμοιρασμό αρχείων (Microsoft OneDrive for Business) καθώς και τις παραδοσιακές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου στη διαδικτυακή έκδοσή τους (Microsoft Office Web Apps).
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.digitalsolidarity.gov.cy/. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@cl8.com ή στο +357 25022900. 

Δειτε Επισης

Δράσεις υφυπουργείου Έρευνας για ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων-€24 εκατ. μέσω Σχεδίου Ανάκαμψης
Η κάθοδος της LTIMindtree και πώς πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στην Κύπρο-Νέο ψηφιακό hub στο CYENS
Α. Πολεμίτης: Αναπτυσσόμενη δύναμη στο ευρωπαϊκό τεχνολογικό τοπίο η Κύπρος, εντυπωσιακή η συνεισφορά του τομέα στην οικονομία
Πρώτη απευθείας επαφή της Tenstorrent με το κυπριακό οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας
Creating Synergies: Προωθώντας τη συμμετοχικότητα και τη διαφορετικότητα στον τομέα του ICT
CITEA Roadshow Event: Γέφυρα δικτύωσης και συνεργασίας για τις εταιρείες πληροφορικής
Tο τέταρτο «Cyber Security Weekend»-Eυαισθητοποίηση των επιχειρήσεων του τομέα των τροφίμων για την Κυβερνοασφάλεια
Η καινοτόμος εφαρμογή airbeld από την EMBIO Diagnostics...Πληροφορίες για καθαρότερο αέρα και πρόβλεψη καιρού
Πιστοποίηση «Real Quantum Dot Display» από την TÜV Rheinland για τις τηλεοράσεις Samsung QLED
Προοπτικές συνεργασίας σε προηγμένα πεδία της ΤΝ συζήτησαν ΤΕΠΑΚ και Tenstorrent