powered by

Κεντρική: Ζητά προσφορές για τη διαχείριση των αρχείων της

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) καλεί ενδιαφερόμενους φορείς όπως υποβάλουν  προσφορές για την εκτέλεση του έργου που αφορά στην παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση έργων διαχείρισης αρχείων . Η ανάθεση του έργου στον επιτυχόντα οικονομικό φορέα θα γίνει με ανοικτή διαδικασία υποβολής προσφορών και κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς που ανοίγουν τον σχετικό ηλεκτρονικό φάκελο για να λάβουν τα έγγραφα Διαγωνισμού, καλούνται  όπως αποστέλλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (όνομα, διεύθυνση, αριθμούς τηλεφώνου και τηλεομοιότυπου και ηλεκτρονική διεύθυνση) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση EpitropiAgoron@centralbank.cy με θέμα αναφοράς "Παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση έργων διαχείρισης αρχείων της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου – 01/2020". Χωρίς στοιχεία επικοινωνίας από τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς η ΚΤΚ δεν θα είναι σε θέση να τους αποστείλει τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες ή αναγκαίες διευκρινίσεις. Η ΚΤΚ δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση που ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς είτε δεν λάβουν καθόλου είτε έγκαιρα οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις που θα σταλούν από την ΚΤΚ λόγω της εκ μέρους τους παροχής ανεπαρκών ή λανθασμένων στοιχείων επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς που διέπουν τις διαδικασίες προσφορών, οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν σε σφραγισμένους φακέλους στους οποίους μπροστά ευκρινώς να αναφέρεται ο τίτλος του Διαγωνισμού και να απευθύνονται προς την ΚΤΚ. Οι σφραγισμένοι φάκελοι πρέπει να τοποθετηθούν στο κιβώτιο προσφορών της Επιτροπής Αγορών της ΚΤΚ, δωμάτιο 018 το αργότερο μέχρι τις 27 Μαρτίου 2020 και ώρα 13:00 μ.μ..

Δειτε Επισης

CFA Society Cyprus: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κουρούγιαννη-Η κοινή δήλωση των μελών
Η ΕΚΤ ίσως τερματίσει το QE τον Δεκέμβριο και όχι τον Σεπτέμβριο-Πώς θα αντιδράσουν οι αγορές
Νέες προθεσμιακές καταθέσεις από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)-Η διάρκεια και το επιτόκια
Θωρακισμένο το χρηματοοικονομικό σύστημα, αλλά απαιτείται εγρήγορση-Παραμένει ανθεκτική η κυπριακή οικονομία
Οριακή μείωση στο δείκτη ΜΕΧ και αύξηση κάλυψης με προβλέψεις στο τέλος Μαρτίου
Μειωμένη κατά €82 εκατ. η κερδοφορία των τραπεζών το πρώτο τρίμηνο-Αυξημένα κεφάλαια και περιουσιακά στοιχεία
Διαγωνισμός σχεδίου της ΕΚΤ για μελλοντικά τραπεζογραμμάτια ευρώ...Τα πιθανά θέματα και σε ποιους απευθύνεται
Κάτω από 4% το ποσοστό της Wellington στην Τράπεζα Κύπρου
ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Καθοριστικό βήμα ο νόμος για τους εγκλωβισμένους αγοραστές
Διασφαλίζει ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες της η Τρ. Κύπρου-Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσβασιμότητας