Cyta: Δωρεά €300.000 στο Υπουργείο Υγείας για νοσοκομειακό εξοπλισμό

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta, στη χθεσινή τηλε-συνεδρία του, αποφάσισε ομόφωνα τη διάθεση ποσού ύψους €300.000 προς το Υπουργείο Υγείας, για την άμεση προμήθεια αναπνευστήρων και νοσοκομειακού εξοπλισμού απαραίτητου για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των ασθενών της πανδημίας.

Με απόλυτη συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης, η Cyta συμμετέχει με όλες τις δυνάμεις της στη μεγάλη μάχη Υγείας που δίνει ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία.  Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο ιός στην Κύπρο, ο Οργανισμός στέκεται ενεργά δίπλα στην Πολιτεία, στηρίζοντας έμπρακτα τις ενέργειες του κράτους και των αρμόδιων φορέων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα, η Cyta έχει ήδη λάβει μια σειρά πρωτοβουλιών και μέτρων για τη διευκόλυνση και την ενίσχυση της επικοινωνίας στον τόπο μας.  Στα πλαίσια της ανθρωποκεντρικής πολιτικής του Οργανισμού, θα ανακοινωθεί και νέο πακέτο μέτρων εντός της εβδομάδας. 

 

Δειτε Επισης

Δράσεις υφυπουργείου Έρευνας για ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων-€24 εκατ. μέσω Σχεδίου Ανάκαμψης
Η κάθοδος της LTIMindtree και πώς πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στην Κύπρο-Νέο ψηφιακό hub στο CYENS
Α. Πολεμίτης: Αναπτυσσόμενη δύναμη στο ευρωπαϊκό τεχνολογικό τοπίο η Κύπρος, εντυπωσιακή η συνεισφορά του τομέα στην οικονομία
Πρώτη απευθείας επαφή της Tenstorrent με το κυπριακό οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας
Creating Synergies: Προωθώντας τη συμμετοχικότητα και τη διαφορετικότητα στον τομέα του ICT
CITEA Roadshow Event: Γέφυρα δικτύωσης και συνεργασίας για τις εταιρείες πληροφορικής
Tο τέταρτο «Cyber Security Weekend»-Eυαισθητοποίηση των επιχειρήσεων του τομέα των τροφίμων για την Κυβερνοασφάλεια
Η καινοτόμος εφαρμογή airbeld από την EMBIO Diagnostics...Πληροφορίες για καθαρότερο αέρα και πρόβλεψη καιρού
Πιστοποίηση «Real Quantum Dot Display» από την TÜV Rheinland για τις τηλεοράσεις Samsung QLED
Προοπτικές συνεργασίας σε προηγμένα πεδία της ΤΝ συζήτησαν ΤΕΠΑΚ και Tenstorrent