Lidl Κύπρου: Στηρίζει τους εργαζομένους με έκτακτη παροχή €200 χιλιάδες

Η Lidl Κύπρου προχωρεί σε έκτακτη παροχή χρηματικού ποσού €200.000 σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας.

Το χρηματικό ποσό θα καταβληθεί αναλογικά στους περισσότερους από 600 εργαζομένους με τη μισθοδοσία Μαρτίου, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρίας στην πρωτοφανή και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.

«Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, νιώθουμε εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να αναγνωρίσουμε την αφοσίωση όλων για τη  γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή στις νέες συνθήκες. Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους εργαζομένους της εταιρίας μας για την υπερπροσπάθειά τους και ειδικά σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τα 17 καταστήματα και το εφοδιαστικό κέντρο της Lidl Κύπρου. Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους ανθρώπους της εταιρίας μας με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Για αρχή, επιβραβεύοντας την προσπάθεια αυτή όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις», ανέφερε σχετικά o Σπύρος Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής Lidl Κύπρου.

Με αποφασιστικότητα, ευελιξία και σχεδιασμό η Lidl Κύπρου βρίσκεται  δίπλα στους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες στην εφοδιαστική αλυσίδα και τους πελάτες για να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή περίοδο.

 

Δειτε Επισης

Carlsberg Κύπρου: Διαγωνισμός με προορισμό την Ιαπωνία-Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε το ταξίδι
Η μπύρα που ήπιαμε στην Κύπρο τον Μάιο και η εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών
Κλείδωσε η ημερομηνία για το e-kalathi...Επίσημη πρώτη εντός της ερχόμενης εβδομάδας
Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει ενεργό ρόλο για προστασία του περιβάλλοντος
Τα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Αθανασίου συζήτησαν ΣΥΒΙΑΑ, Υπουργείο Ενέργειας και Δήμος Αμαθούντας
Διάταγμα για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων σε καθεστώς ανάκλησης-Οι κατηγορίες αυτοκινήτων που αφορά
LUNO Coffee: Επεκτείνει τη γκάμα του με νέα premium σειρά καψουλών
Σημαντικά αυξημένες οι πωλήσεις των καταστημάτων Jumbo στην Κύπρο τον Μάιο
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΚΕΟ-Παραμένει στην προεδρία ο Ιωάννης Χαριλάου
Υπό νομοτεχνική επεξεργασία νομοθετήματα για λειτουργία γενικών καταστημάτων-Πότε θα κατατεθούν στη Βουλή