Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

BookYourWeddingDay.com: 10.000 κρατήσεις γάμων σε Κύπρο και Ελλάδα

Ένα σημαντικό ορόσημο στην πολύ επιτυχημένη πορεία της σημείωσε η παγκόσμια καινοτόμος πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού  BookYourWeddingDay.com, αφού την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, δέχθηκε τη 10,000ή κράτηση από το λανσάρισμά της μέχρι σήμερα!
 
Πρόκειται για τους Darrel και Jodie από το Εδιμβούργο, οι οποίοι επισκέφτηκαν ένα από τα γραφεία του διεθνούς ταξιδιωτικού πρακτορείου TUI, στρατηγικού συνεργάτη της BookYourWeddingDay.com, και έκλεισαν το γάμο τους μέσω της πλατφόρμας στο ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα για τις 10 Οκτωβρίου 2021, τον οποίο θα τελέσει ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας.
 
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10,000 κρατήσεων, η BookYourWeddingDay.com χάρισε στο ζευγάρι 7ήμερες διακοπές στο Olympic Lagoon Resort για την πρώτη επέτειο γάμου τους.
 
Η ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com κα. Μαρία Ευριπίδη δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι και ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας και τα 10,000 ζευγάρια που έκλεισαν το γάμο τους μέσω της πλατφόρμας μας. Με πολλή δουλειά, πείσμα και μεράκι, μέσα σε τρία χρόνια, καταφέραμε να αναπτυχθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες, προωθώντας την Κύπρο και την Ελλάδα στο εξωτερικό και συμβάλλοντας στην προσέλκυση γαμήλιου τουρισμού.»
 
Η BookYourWeddingDay.com ξεκίνησε στην Κύπρο το 2017 ως startup, προσφέροντας τη δυνατότητα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, να εξασφαλίσουν άμεσα, κάνοντας κράτηση online, την επιθυμητή ημερομηνία τέλεσης πολιτικού γάμου στην Κύπρο και την Ελλάδα και να επιλέξουν τον ιδανικό χώρο τελετής και δεξιώσεων.
 
Σήμερα, έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με τα περισσότερα δημαρχεία, ξενοδοχεία και χώρους διεξαγωγής γάμου, σε Κύπρο και Ελλάδα, και ταξιδιωτικούς κολοσσούς όπως η TUI, και στο παρελθόν η Thomas Cook, η πλατφόρμα έχει επεκταθεί και προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης σε διάφορες χώρες του κόσμου, διευκολύνοντας τις διαδικασίες και διευρύνοντας τις επιλογές των μελλόνυμφων σε όλο τον κόσμο.

Δειτε Επισης

Προϋπολογισμός 2024: Πρόσθετες πιστώσεις, μειώσεις και μεταφορές προτεινόμενων πιστώσεων
Συστάσεις και εισηγήσεις Δημοσιονομικού Συμβουλίου στην Κυβέρνηση-Οι κίνδυνοι και η ανησυχία
Ο οδικός χάρτης της ΕΥΚ για ένα υπεράκτιο ενεργειακό οικοσύστημα στην Κύπρο
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία