Βραβείο Superior Taste για το Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack

Το βραβείο Superior Taste απέσπασε η σειρά Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack από το International Taste Institute σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στο Theatre Royal des Galeries, στις 24 Ιουνίου 2019.

Το International Taste Institute αποτελεί τον ηγέτη στην αξιολόγηση και πιστοποίηση ΓΕΥΣΗΣ για χιλιάδες τρόφιμα και ποτά σε σχεδόν 100 χώρες και έχει αξιολογήσει πάνω από 15.000 προϊόντα. 

Η νέα σειρά Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο Snack βραβεύτηκε με 1 αστέρι για την αξιόλογη γεύση του από την επιτροπή του Ινστιτούτου, που αποτελείται από μεγάλου κύρους Σεφ και Σομελιέ, όπως Ferran Centelles, Head Sommelier στο El Bulli Foundation, Manuel Jimenez, Βest Sommelier της Ισπανίας 2017, Alain Nonnet με 2 αστέρια Michelin για 36 χρόνια και άλλους πολλούς διακεκριμένους του χώρου. Ο Managing Director στο International Taste Institute, Laurent van Wassenhove, δήλωσε μεταξύ άλλων «Σεφ σε διάσημους οργανισμούς, Σεφ βραβευμένοι με αστέρια Michelin, Βραβευμένοι Καλύτεροι Σομελιέ, ... όλοι αυτοί δοκιμάζουν σε τυφλές δοκιμές προϊόντα που μας υποβάλλουν παραγωγοί: όσα προϊόντα λάβουν υψηλές γευστικές βαθμολογίες λαμβάνουν το “Superior Taste Award”».

 

 

Ανακαλύψτε κι εσείς τη βραβευμένη σειρά Snack από Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο, ελαφρά καπνισμένο, έτοιμο ψημένο, χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά και πολλή νοστιμιά. Βρείτε το Ατόφιο Στήθος Κοτόπουλο ολόκληρο ή σε φέτες στα ψυγεία ή στον πάγκο της υπεραγοράς, και δημιουργήστε μοναδικές σαλάτες, σάντουιτς, μακαρονάδες και ό,τι άλλο εμπνευστείτε! 

Δειτε Επισης

Πέραν των €33 δισ. έσοδα ΦΠΑ το 2024 μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ενώπιον της ΕΠΑ η εξαγορά του Foody Market από τις υπεραγορές Αλφαμέγα
Toyota Κύπρου: Ολοκλήρωσε το μεγάλυτερο μέρος των ανακλήσεων σε οχήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών
Lidl Κύπρου: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στο Neon Mall of Pafos
Epic: Ακραία φαινόμενα προσφορών με έως €320 σε smartphones και 50% έκπτωση στο πάγιο 2ης γραμμής
Διαπιστώνουν υπέρμετρη αύξηση των λιανικών τιμών φρούτων και λαχανικών οι καταναλωτές-Ζητούν λήψη μέτρων
Δυναμική είσοδος στην κυπριακή αγορά για τη BYD...Ξεπέρασε τις 100 παραγγελίες μέσα σε μόλις 50 ημέρες
Τα υβριδικά οδηγούν την κούρσα της αγοράς αυτοκινήτων μαζί με τα βενζινοκίνητα-Οι κορυφαίες μάρκες του πρώτου εξαμήνου
Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, το μπαράζ επενδύσεων και η πολλαπλή στόχευση της καθόδου στην Κύπρο
Τα κριτήρια για τα €4 εκατ. ανά έτος την επόμενη τριετία με στόχο την αύξηση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος