Τα highlights των 7th KEBE Business Leader Awards

Τα KEBE Business Leader Awards, o θεσμός επιβράβευσης της επιχειρηματικής αριστείας πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, υβριδικά στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσει διαδικτυακά. Εννέα συνολικά ηγέτες του κυπριακού επιχειρείν βραβεύθηκαν για την επιχειρηματική τους πορεία. 

Κατά τον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης επεσήμανε ότι οι επιχειρηματίες, που  βραβεύονται, είναι αυτοί που κατάφεραν να αντέξουν τις δύσκολες συνθήκες αλλά και αυτοί που θα δημιουργήσουν ξανά θέσεις εργασίας και θα πάρουν την Κύπρο μπροστά.

Τον χαιρετισμό του ΠτΔ εξήγγειλε από το βήμα η υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Νατάσα Πηλείδου αναφέροντας ότι επιβραβεύεται η υγιής επιχειρηματικότητα η οποία απέδειξε την ανθεκτικότητα και τον δυναμισμό της σε μια δύσκολη χρονική στιγμή.

Ορόσημο για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου χαρακτήρισε τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards κατά την ομιλία του, ο Κώστας Κώστα Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου, υπογραμμίζοντας πως φέτος είναι πιο κρίσιμο να τιμήσουμε αυτούς που ξεχώρισαν.
 


Εννέα συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο της τελετής.

Το τιμητικό βραβείο για το έργο του και τη συνολική προσφορά στην επιχειρηματικότητα, απονεμήθηκε στον Κόδρο Πηλακούτας, Πρόεδρο του Ομίλου Πηλακούτα. Business Leader στην Κατηγορία Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία, o Σταύρος Κρεμμός, Πρόεδρος Διοικητικού και Εκτελεστικού Συμβουλίου της Blue Island Plc. Ο Αλέξη Χαραλαμπίδης, Executive Executive Chairman of the Board of Directors της Charalambides Christis βραβεύθηκε στην κατηγορία βιομηχανία. Στον Χρήστο Παπαέλληνα, Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της C.A. Papaellinas Group, απονεμήθηκε το βραβείο στην κατηγορία Εμπόριο. Leader στην Κατηγορία Υπηρεσίες o Νικόλας Σιακόλας, Πρόεδρος ΔΣ της Cablenet. Business Leader στην Κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση / Ψυχαγωγία η Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια, Hermes Airports. Business Leader στην Κατηγορία Xρηματοοικονομικά / Επαγγελματικές Υπηρεσίες, o Δρ. Κύπρος Χρυσοστομίδης, Πρόεδρος Δ.Σ., της Χρυσοστομίδης Δικηγόροι και Νομικοί Σύμβουλοι. Στην κατηγορία Ναυτιλία βραβεύθηκε ο Γιώργος Μούσκας, Chairman, Olympia Ocean Carriers. Business Leader στην κατηγορία Κατηγορία Ακίνητα / Κατασκευές /Ανάπτυξη Γης, ο Τώνης Τουμαζής, Ιδρυτής του Ομίλου ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ και TELMEN.

 
Την τελετή διοργάνωσαν το Κυπριακό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την IMH και παρουσίασαν οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου.
 
Χρυσός χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
 
Αργυροί χορηγοί: Cablenet και Υπεραγορές Σκλαβενίτης.
 
Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών